Widok

ZNAMIE SPITZ

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czy ktos moze spotkal sie z czyms takim? Moje dziecko od prawie roku ma na policzku cos w rodzaju krwisto czerwonej brodawki.. bylam z nim juz u paru dermatologow, nikt nie potrafi powiedziec co to dokladnie jest,ale jedna Pani Dr stwierdzila,ze jest to znamie SPITZ i trzeba je usunac chirurgicznie.. Bede wdzieczna za wszelkie info na ten temat.. Przejrzalam juz chyba wszystkie portale medyczne, ale sa tam jedynie ogolne informacje. Z gory dziekuje!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
pierwsze słyszę taką nazwę, ale nie jestem biegła w medycznych sprawach. Mi rosło coś na szyi przy włosach, takie właśnie krwiste coś, poszłam do dermatologa, babeczka powiedziała, ze to włókniak i trzeba wyciąć, poszłam do chirurga, wycięli i po krzyku. Potem przyszły wyniki badań i sie okazało ze to była jakaś forma raka skórnego no i nie mogę sie opalać.
Jeśli to coś rośnie to nie zwlekałabym i wycięła jak najszybciej
ja miałam takie coś na kolanie, p. dermatolog powiedziała ze to włókniak, nic groźnego ale jeżeli mi przeszkadza to można usunąć; no i usunęłam laserem, bo jak się uderzyłam akurat w to miejsce to zawsze bolało

Dziekuje Wam za rady! Tez jestem za usunieciem tego,ale boje sie jak moj synek( Niecale 5 lat) zniesie zabieg w znieczuleniu miejscowym.. Wszystkie Panie derm. twierdza zgodnie, ze to zmiana nie zlosliwa..a ja baaardzo chce w to wierzyc.. Narazie dostalismy masc na 3tyg i zobaczymy co dalej.. A laserowo nie mozna tego usunac bo pozniej trzeba to zbadac... POZDRAWIAM!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry