Widok

Zabawka interaktywna opinie.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny macie może coś takiego http://allegro.pl/interaktywny-piesek-bobby-epee-gratisy-tv-wys-24h-i1849827202.html

albo możecie coś fajnego polecić w tym stylu?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nikt nie ma?
image
tez jestem ciekawa:) Bo moj maly kocha pieski. Teraz mieszkamy z tesciami i mlody wyprowadza na smyczy psa:) uwielbia to a jak sie przeprowadzimy narazie nie myslimy o zakupie pieska wie myslalam tez o czyms takim:)
image
image
Hop hop :)
image
Mam takich zabawek chyba z 5 pieski, misie, kotki ( jeszcze po starszej córce ) Amelka nie interesuje się nimi, a może inaczej, na chwilę obecną traktuje je jak każdą inną maskotkę
Te zabawki mają ruchome nóżki czy łapki i niestety nasze dzieciaki sa trochę za małe. Mogę w bardzo prosty sposób wyłamać mechanizm.
Ja bym się nie zdecydowała kupić dziecku w tym wieku taką zabawkę.
Moje sama schowałam, żeby poczekały az młoda dorośnie do nich
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
my mieliśmy kotka i pieska
od 9tego miesiąca życia to są ulubione zabawki mojej córci :) Niestety piesek najpierw stracił głos a teraz już się zupełnie nie rusza bo wszystkie mechanizmy zużyte na maksa (wielowielowielokrotne użycie, tarmoszenie, przytulanie, popychanie, przygniatanie...) a kotek już dycha resztkami sił...
Ale to są nadal ulubione "pluszaki"
Paulina ma takiego pieska :-) w wakacje z nim na spacerki wychodzila my mamy takiego co jak za smycz pociagniesz sam idzie albo gwizdniesz :) nasz szczeka sika i jeszcze jakies cuda robi jak dla mnie udany zakup. ale on cos kolo 300 zeta kosztowal
a i jak rzucisz koscia to za nia biega :) no i jakas tam niby psia karme je ona dostala go w zeszlym roku na urodziny 2.
Riska, a to nie taki http://allegro.pl/baxter-interaktywny-piesek-aportuje-pilke-tm-toys-i1856864281.html ?

Ten, do którego wkleiłam link kosztuje ponad 200 w Świecie Dziecka:)
image
mam bobika biało czarnego -córka ma :)
fajna zabawka na poczatku ,wielkie 2 lub 3 batarie trzeba wymieniac bo nie ruszy nie reaguje na gwizdki jak bateria cienka,gwizdki to piski brrrrr bobik to nie taka przytulanka ,bo samplastik pod futerkiem ,u mnie bobik stoi bo gwizdki diabeł ogonem nakrył:):)
nie jestem pewna ale chyba widziałam ogłoszenie z takim na tablicy - uzywany około 30 zł

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

prezent dla dziecka - który wybrać? (7 odpowiedzi)

Dziewczyny muszę kupić prezent dla dziecka. Wiem już co chcę kupić, ale nie mogę się ostatecznie...

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

FAJNE msze dla dzieci gdzie w GDAŃSKU? (35 odpowiedzi)

no właśnie

do góry