Widok

Zabawki dla 6-miesięcznego dziecka

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Jakie polecacie?Czym bawią się Wasze dzieci?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Sarka ma caly karton grzechotek,piszczałek i roznych innych zabawek dla dzieci,ale interesują ją tylko na 5 min.duzo ciekawsze są :jej wlasne stópki:),frida,wszelkiego rodzaju pudelka kolorowe np po farbie do włosów,jej wlasna szczotka do włosków,wszelkiego rodzaju tubki np.tubka z mascią do pupy,sznurki,sznureczki,gumki(takie szerokie ktora są w majtkach:P)...itd itd.-to sa najaatrakcyjniejsze "zabawki" :P
image
mata, grzechotki, sznurki, warsztat z fisher price, telefon grający, ale i tak najlepszy laptop mamy, komórka mamy i telewizor,który ciągle próbuje oglądać oraz wszystko co szeleści np gazety;]
image
Tośka uwielbia karuzelkę- tarmosi ją na wszystkie strony.
Lubi woreczki foliowe, siateczki.
Uwielbia pozytywkę z misiem, któremu rusza się główka.
A jej ulubiona zabawa to taka, że leży na kocyku a drugi kocyk rzucamy jej na głowę i całe ciałko- ma wtedy taką frajdę :D I walczy z kocykiem, zdejmuje go z siebie i czeka na następny "zrzut".
Super zabawka, nasz hicior, to banan z Tiny Love- w wózku, w aucie, w domu- wszędzie się nim bawi. W ogóle potrafi długo się interesować zabawką.
Uwielbia też nasza lampę- wykonaną z jakiejś masy pokrytej żywicą- daje takie ciepłe światło i ma wtopione liście :) Wyciąga do niej rączki, chce dotykać i robi ahhhhhh och!!!! :D
image

image
hitem jest małpa z maty edukacyjnej. taka, która śpiewa, a brzuch świeci się czterema kolorami. działa nawet przy największym kryzysie;)
zuzia interesuje sie takja zyrafka z fisher price swieci i gra melodyjke
właśnie małpka pluszowa z maty fisher price to jego najlpesza kumpela-spi znim, je i na spacer tez ją zabieramy
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

prezent dla dziecka - który wybrać? (7 odpowiedzi)

Dziewczyny muszę kupić prezent dla dziecka. Wiem już co chcę kupić, ale nie mogę się ostatecznie...

do góry