Widok

Zajazd Ostrzycki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktos mial wesele w Zajezdzie Ostrzyckim,poszukuje opinii.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A kiedy masz w ogole wesele? I czy jestes z Kaszub?

rozumiem,przepraszam ze ci tak glowe zawracam.Wlasnie przeczytalam twoja relacje se slubu,weszlam na stare watki.Troche sie uspokoilam po twojej relacji i walentynki.Bardzo ladny mialas bukiet,kolor kwiatow dobralas ze wzgledu na kolor sali czy tak poprostu bo ja tez chce miec zielone.
Sala miala wystroj chyba lososiowy, a przynajmniej glowna dekoracja – pokrowce na krzesla – sa biale z duzymi pomaranczowo-lososiowymi kokardami
Bukietu nie dopasowywalam do wystroju sali, tylko do mnie i mojego ubioru:-)

ja mam wesele dopiero we wrzesniu i pochodze z Gdanska ale od kilku lat mieszkam w stolicy
zapytalam o kolor wiazanki dlatego ze ja tez chce miec zielona bo chce zeby to byl kolor przewodni wesela.Nasunelo mi sie tak bo sciany w tym zajezdzie sa zielone z jakimis dodatkami,ale glowny kolor to ciemna zielen.
A moglabys mi napisac co zmienialas w tym menu,moze tez cos pozmieniam.
A nie pamietam, naprawde...Dlatego, ze to sa rzeczy, ktore ustala sie ad hoc. A do tego, ponoc menu tez zalezy od sezonu - w przyszlym roku moze byc modna akurat jakas inna potrawa, dlatego to warto ustalic jakies 2 tyg. przed

wyzysk pracowników,niewypłacanie ustalonych pieniędzy,obniżanie stawek za godzine z powodu złego humoru kierowniczki Basi.Siostra szefostwa wredna baba, ciągle pali fajki na kuchni zamiast pomagać na imprezie wystawiać.jedna kelnerka musi przykładowo obsługiwać cale poprawiny bo ta baba ma wszystko gdzieś i pojawia się raz na jakiś czas.dodatkowo dzieci szefostwa pojawiają sie raz na jakiś czas mimo że nastolatkowie to tak sie kłócą,że nie da sie pracować. Mimo,że kelnerka to musi robić wszystko...sprzątać pokoje, prasować obrusy, czyścić toalety,zmywać szklanki,myć podłogi..totalna porażka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry