Widok

Zajazd Ostrzycki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktos mial wesele w Zajezdzie Ostrzyckim,poszukuje opinii.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy nikt nie mial wesela w tym zajezdzie.
Mieliśmy tam wesele 21.04.07, byliśmy bardzo zadowoleni. Dużo jedzenia, pięknie ustrojona sala, super obsługa - naprawdę na bardzo wysokim poziomie.
Zdecydowanie polecamy!!!!!

bardzo dziekuje za opinie,ale jesli ktos jeszcze mial tam wesele to bede wdzieczna.
fajnie ze cos znalezliscie:)

czesc bluagnes,wlasnie wczoraj wpadlam na pomysl ze to ty no i widze ze ty tez.Jesli chodzi o sale to ciesze sie ze mam z glowy bo to byl najwiekszy problem,chociaz to nie to co chcialam.Caly czas sie martwie czy dobrze wybralam bo malo opinii jest na temat tego Zajazdu.Teraz szukam Dj i tez nie jest latwo.
Fisiulina nie stresuj się :)
Ja zdecydowałam się na Zajazd, wtedy jeszcze Pensjonat Ostrzycki nie znając żadnych opinii, po prostu moja intuicja podpowiedziała mi, że tam i nigdzie indziej, chce mieć wesele :-) i naprawdę byłam bardzo zadowolona i pozytywnie zaskoczona - dekoracją, obslugą, która szczerze dokładała wszelkich starań abysmy byli zadowoleni, jak również ilością i sposobem podania dań.
Gdybym miała ponownie oragnizować wesele napewno wybrałabym Ostrzyce bez wahania.

pozdrawiam :)

z tego co wiem na forum dziewczyny polecaja paru fajnych dj poszukaj w archiwum ja bym na spotkaniu tylko z jednym...nie mialam czasu na wiecej...pozdrawiam

bardzo ci dziekuje walentynko za pocieche,mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze.
Bardzo proszę :-)

Może pocieszy Cię nieco też to, że ja należę do raczej drobiazgowych osób i zwracam uwagę na szczegóły, przed swoim weselem też trochę panikowałam, np. w piątek przed weselem będąc w Ostrzycach dopytywałam się czy na pewno mają odpowiednie miejsce do przechowania tortu i czy na pewno go nie uszkodzą, hehe - trochę dziwnie na mnie wtedy patrzyli bo takiej zapobiegliwej Panny Młodej pewnie jeszcze nie mieli.

ja tez jestem drobiazgowa i wymagajaca,jak bylam na podpisywaniu umowy to wypytywalam o najmniejszy szczegol,p.Piotr smial sie ze mnie.a jesli moge zapytac to stroilas dodatkowo sale czy oni stroili.
A przepraszam bardzo, czy Wy na pewno o tym samym lokalu mowicie? W sumie to nie slyszalam, ze "Pensjonat" zmienil nazwe na "Zajazd", a do tego o ile pamietam w "Pensjonacie" wszystko zalatwia sie z p.Tomkiem, nie Piotrem

tak masz racje pan Tomek,pomylilam sie.A jesli chodzi o pensjonat to ja nic o ty nie wiem bo jak bylam to wielki napis jest Zajazd,zreszta strone internetowa maja Zajazd Ostrzycki.A ty tez mialas tam wesele?
To widac rzeczywiscie zmienili nazwe. Tak, ja tez tam mialam wesele:)

to napisz swoja opinie o tym Zajezdzie,jak jedzenie,sala i obsluga.Na co trzeba uwazac.
W sumie to nie wiem, czy na cos trzeba szczegolnie uwazac.

A na ile osob planujesz wesele? Bo tam jest sala dosc mala, mysle ze optymalnie jest na 60.

Ja mialam na 80 i moja przyjaciolka 3 m-ce pozniej tak samo (bylismy u niej) i przyznam, ze w holu przeznaczonym na tance bylo ciasno. Do tego fakt, ze sa 2 oddzielne sale...

Mnie zalezalo na tym miejscu, gdyz mozna bylo tam rowniez przenocowac gosci – cene szefowa lokalu zaproponowala mi calkiem przyzwoita po negocjacjach.

ja planuje 70 osob,rzeczywiscie cena noclegow jest niezla no i menu tez jak za taka cene.A jedzenia bylo wystarczajaco czy cos domawialas.Bo zastanawiam sie czy z obiadu czegos nie przezucic po polnocy bo obiad jest strasznie bogaty.
Nie, dodatkowo nic nie zamawialam - tzn. pozmienialam zupelnie menu ktore proponuja, ale to wspolnie z sugestiami szefowej.

a moglabys wyslac mi na maila menu jesli oczywiscie masz.Sorry ze zawracam ci glowe,ale strasznie sie denerwuje bo chcialabym zeby wszystko bylo dobrze
Nie mam niestety menu. Zreszta mialam tylko jedna kartke z tym menu - cala pokreslona, bo co chwile cos zmienialam

do góry