Widok

Zajęcia fitness dla mam z dziećmi

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czesc dziewczyny. moze ktoras z Was chodzi na takie zajecia ze swoim maluszkiem?Jak tak to od ktorego miesiaca poelcacie zabierac dziecko na takie zajecia?W klubie fitness powiedzieli mi ze mozna przyjsc nawet z 2-3 tyg maluchem ale czy to nie za wczesnie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
z dziewczynami z forum skrzyknelysmy sie i utworzylysmy grupe i chodzimy na zajecia na morene w czwartki o 10.30

mysle ze dziecko 2-3 tyg jest stanowczo za male, tam chodza dzieci od 3 miesiaca
maluchy biora udzial w cwiczeniach wiec dobrze by bylo aby trzymaly glowke (nie jest to jednak konieczne)
poza tym 2tyg bable chyba jeszcze nie powinny wychodzic az tak do ludzi, moga sie bac otoczenia innych dzieci muzyki

tu szczegoly

http://forum.trojmiasto.pl/zbieramy-grupe-dziewczyn-na-zajecia-z-dziecmi-t154589,1,130.html
image
w SR Bobas w Gdyni są takie zajęcia dla mam z maluszkami (można zacząć chodzić po 6 tyg czyli jak skończy się połóg);
A gdzieś bliżej Gdyni - centrum? byłabym batrdzo zainteresowana od września takimi zajęciami!!
http://www.suwaczki.com/tickers/3jgxskjobi0zib54.png
Dziewczyny a jaki jest koszt w bobasie? i czy trzeba chodzić 2 razy w tygodniu czy mogę tylko w poniedziałki? Niestety czwartki mi nie pasują :(

znając życie to wszytko w godzinach przedpołudniowychw tygodniu , a co ma zrobić mama ktora pracuje i w tygodniu jest o 18 w domu.Czy ktoś nie może pomyśleć o takich osobach, ale co sprawdzam to brak w ofercie.A chętnie pochodziłabym w soboty czy w niedziele - może któraś z was o czymś takim wie?
image

image
Z tego co kojarzę to chyba 10 zł za zajęcia - jeśli masz pytania to na ich stronie jest nr kontaktowy; proponuję zadzwonić :)
http://www.bobas.szkola.pl/gimnastyka-dla-mam
A któraś z Was chodzi może na takie zajecia do NH Fitness na Nowych Horyzoncie?Jak tak to jakie wrazenia?A opiszcie mi po krotce jakiego rodzaju sa to cwiczenia z dziecmi - podnoszenia, rozciaganie??
tak z ciekawosc jak takie zajecia wygladaja?co wtedy robi wasz babel cwiczycie z nim na rekach ??? jakos nie moge sobie tego wyobrazic?
image

image
najpierw jest rozgrzewka typu fitness wtedy bable lezy na kocyku i sie przyglada (potrzebny jest kocyk i jakies zabawki dla malucha aby sie czyms zajał)
potem cwiczenia z maluchem na rekach i w pozycji na kolanach gdzie babel jest miedzy naszymi rekami
cwiczenia z piłkami i na pilkach od pilatesu

z malymi bablami jest duzo latwiej bo moja to juz spieprza :) i ma w nosie niektore cwiczenia
np robimy brzuszki z maluchem na brzuchu ale moja zbyt ruchliwa abym ja utrzymala :)
image
kobieto do konca pologu Tobie nei wolno cwiczyc!!a dla dziecka to za duzo bodcow!!szalona
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
gdzie w Gdańsku - najlepiej na Morenie - odbywają się takie zajęcia? Czy z rocznymi maluchami też można?
Up up
Podrzucam temat, czy cos nowego w tym temacie się pojawilo?
Fundacja My to mamy w Gdańsku prowadzi zajęcia dla mam z dziećmi :) m.in. aerobic, step,nordic walking, jak i basen dla maluszków. Znajdzcie ich na fb lub wejdzcie na stronę http://www.mytomamy.com.pl Polecam!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej,
szukam zajęć, aerobik, taniec, fitness it. cokolwiek :-) na które mogłabym pójść razem z dzieckiem w Rumi, Redzie bądź Gdyni może ktoś o czymś słyszał?
hop,
Póki co znalazłam informacje, że w szkole w Rumi - Creative dance będzie zumba dla mam z dziećmi.

Może słyszałyście jeszcze o jakiś zajęciach?
widziałam w akpolu w gdańsku że mają zajęcia taniec w chustach, chusty wypożyczaja na czas zajęć. chyba 10 zł kosztują
Pani Basia w Szkole rodzenia Bobas prowadzi gimnastykę dla mam z maluchami:) kobieta wg mnie jest bardzo kompetentną osobą (położną, terapeutą odruchów, masażu shantala), polecam bardzo serdecznie! adres strony można wygooglować. zajęcia chyba wakacyjnie są zawieszone. sama się wybieram od września z synkiem:)
Oj Pani Basia, wspaniała kobieta :-) nam bardzo pomogła.

Może nie dopisałam, zajęć szukam takich, abym mogła pójść z dzieckiem - w wieku przedszkolnym :)

Ja chodzę z małym od kiedy ma 1,5 roku :) Zajęcia są fajne, może tylko warto mieć do nich dobry stanik, żeby piersi jeszcze bardziej się "niezworkowały" podczas ćwiczeń. Bardzo polecam takie ćwiczenia z dzieciaczkiem, ja jestem zapracowaną mamą, więc to doskonały sposób na spędzenie z dzieckiem czasu ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Zatrudnij profesjonalnego hakera! (5 odpowiedzi)

Moje doświadczenie to programowanie, uruchamianie exploitów, konfigurowanie ataków DDOS i lubię...

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

Dobry ortodonta (37 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

do góry