Widok

Zakupy ze stylistą

Korzystałyście z takiej usługi? jakie efekty i wrażenia? możecie kogoś polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wrażenia super, trochę zaskoczenia, trochę konstruktywnej krytyki... Fajna sprawa z tą analizą kolorystyczną, krojami, materiałami. Byłam kiedyś z profesjonalną stylistką i zapłaciłam za 6 godzin 450 zł, a niedawno poszłam z dziewczyną której miłością jest stylizacja, zapłaciłam 200 za 5 godzin i byłam zadowolona do potęgi. Dziewczyna ma niesamowite wyczucie, podpowie, doradzi i w życiu byś nie powiedziała że nie jest profesjonalną stylistką. Zrobiłam zakupy i do dziś dnia jestem bardzo zadowolona z tych ubrań i dodatków. Przede wszystkim nie narzuca stylu jak te wszystkie przemądrzałe stylistki. Jak będziesz chciała namiary to napisz. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
A to trojmiejska stylistka? Podaj namiary, plis. Marzy mi sie taki prezent sprawic mojej matuli.
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zadzwoń Kochana pod numer 519-553-993 i pogadaj z babeczką.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Tak, miesza w pobliżu Orunii Górnej ale nie wiem gdzie dokładnie.
Ostola :-). Ja zajmuję się np. analizą kolorystyczną, analizą sylwetki, doborem garderoby i dodatków. Mogę też wybrać się do sklepu z klientką (ale wskazane wcześniej krótkie spotkanie, żeby ocenić typ kolorystyczny i sylwetkę).

www.justyna-art.pl

:-)

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Proszę o namiary na dziewczynę, o której piszesz. Potrzebujesz mail czy możesz napisać na forum? Chyba, że ta babeczka z Oruni, o której pisze Z. to ona:)
Hejka Justyna! Dzieki wielkie. Problem w tym, ze moja matula nie mieszka w Trojmiescie. No ale moze cos sie postaram zorganizowac nastepnym razem jak bede w Polsce. Dzieki!
Tara Marta urodziła sie 06/09/2010 o godz 10:17 ważąc 3,9 kg i mierząc 53 cm
Z to ja Zośka :) Ten numer 519553993 do niej
Fajnie, poprzeglądam więcej opinii w necie i po świętach chętnie się umówię z którąś ze stylistek.
Czesć,
Akurat przeczytałam Twój post. Jestem na etapie poszukiwań stylisty, który poszedłby ze mną na zakupy:)

Czy mogłabyś napisać maila z namiarami na odpowiednią osobę?
Z góry dziękuję
E.Ch.
Ja polecam Olę Rogalska, młoda, rzeczowa, kompetentna osoba z niezwykłym wyczuciem stylu. Jak chcesz to zadzwon chociaz nie wiem czy jej nr jest nadal aktualny 506-850-764, chyba mieszka na wrzeszczu.
Znam stylistke, która była kiedyś modelką a teraz specjalizuje się w stylizacjach dla grubszych pań. Dziewczyna fenomenalnie ubrała moją mamę i siostrę i jeszcze kilka osób:) Wiem, też, że cennik ustala indywidualnie - nie zdziera i jest taką "dobrą duszyczka".

Nie wiem jak u niej z terminami, bo dużo podróżuje, Jak jest ktoś zainteresowany to zapytam się jej czy mogę podać tutaj namiary na nią.

I dziewczyny uważajcie - temat jest nowy i sporo dziewczyn chce tak dorobić a niekoniecznie mają odpowiednią wiedzę i przede wszystkim podejście do klientki jak do kumpeli, której trzeba powiedzieć, że, np. w mini nie jest jej dobrze:)

Pozdrowienia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Prosze podaj namiary na te stylistke,wlasnie kogos takiego poszukuje.
Karina 80 - mozesz podac namiar na stylistkę dla puszystych?
Chętnie wezmę od Ciebie te namiary :-)
mam takie zakupy w ofercie
ZAPRASZAM na moją stronę
http://www.image4you2.pl/pl/oferta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Nie korzystam bo zazwyczaj mam inne zdanie na swój temat niż inni a chodzi o to abym to ja sie dobrze czuła a nie ktos patrząc na mnie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Popieram. Osoby korzystające ze 'stylistów' są beznadziejne. Jak można nie mieć własnego stylu?! o materiałach i krojach to można poczytać sobie w Burdzie (Burda - magazyn krawiecki).
Nie marnujcie pieniędzy na takie głupoty bo stylista śmieje się za waszym i plecami i ciągnie od was niezłą kase.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
Chyba świetnie sama daje sobie radę nie potrzebuje stylisty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
a co komu do tego, czy ktoś chodzi na zakupy ze stylista czy tez bez? oczywiście, że kazdy "potrafi" sie ubrać, ale nie każdy wie co na niego pasuje, co założyć zeby podkreślić albo ukryć kształty, jakie kolory, wzory itp.
dajcie znać dziewczyny jakbyście kogoś ciekawego miały, bo też chętnie skorzystam

Kiedyś przypadkowo trafiłam na portal pod adresem klinikamody.pl prowadzony przez stylistkę mody Magdę Potok. Tak zainspirowały mnie jej stylizacje i metamorfozy kobiet, że postanowiłam skorzystać z jej pomocy. Dziś bez problemu potrafię dobrze dobrać elementy garderoby do swojej sylwetki i czuję się naprawdę inną, bardziej elegancką kobietą.

Poszukuję stylistki z trójmiasta dla 22 letniej dziewczyny. Znacie kogoś dobrego i przystępnego cenowo ?

a po co Wam te stylistki? Nie macie co robić z pieniędzmi?

Nie korzystałam i w sumie nie mam po co

Inne tematy z forum Kobieta

jak schudnąć... :( (190 odpowiedzi)

Dziewczyny poradzcie cos bo juz nie mam sily... Byłam ostatnio na tym całym Dukanie ale nic waga...

Tabletki powiększające piersi (5 odpowiedzi)

Czy są jakieś? Takie które działaja? Mam niewielki biust, powoduje to u mnie kompleksy ale...

Hiszpańska mucha (30 odpowiedzi)

Hej dziewczyny. Czy któraś z Was próbowała możę hiszpańskiej muchy? Mianowicie zastanawiam sie...

do góry