Widok
Zalecenia dotyczące serum do twarzy
Szukam serum do twarzy, które zastąpiłoby już wycofane (Benefit Instant Comeback), ale bardziej konkretnie, zawsze uważałam, że dodatkowa lekkość i lekki efekt ściągania są zawsze dużą pomocą, gdy mam też bóle głowy lub migreny. Wiesz, czasami zdarzają się drobiazgi z bólami głowy :) Czy ktoś ma dobre serum, które jest podobnie lekkie, tylko delikatnie pachnące i daje miłe, małe napięcie lub wzmocnienie twarzy? Bardzo doceniam i nie mogę się doczekać spróbowania czegoś nowego bez kupowania mnóstwa różnych butelek (zwłaszcza, że nasza Ulta wciąż nie ma próbkowania!).
Szukam serum do twarzy, które zastąpiłoby już wycofane (Benefit Instant Comeback), ale bardziej konkretnie, zawsze uważałam, że dodatkowa lekkość i lekki efekt ściągania są zawsze dużą pomocą, gdy mam też bóle głowy lub migreny. Wiesz, czasami zdarzają się drobiazgi z bólami głowy :) Czy ktoś ma dobre serum, które jest podobnie lekkie, tylko delikatnie pachnące i daje miłe, małe napięcie lub wzmocnienie twarzy? Bardzo https://9apps.ooo doceniam i nie mogę się doczekać spróbowania czegoś nowego bez kupowania mnóstwa różnych butelek (zwłaszcza, że nasza Ulta wciąż nie ma próbkowania!).
issue got solved
issue got solved