Widok
Zamiast jeść w dzien, je w nocy :(
Dziewczyny Młody mi sie prawie całkowicie przestawił z jedzeniem.
Nie wiem jak to odkręcić teraz.
Na razie wygląda to mniej więcej tak:
Mleko modyfikowane
18 - 60ml
19.30 - 120ml (przed snem)
23 - 120ml
1 - 150ml
3 - 120ml
5 - 60ml
pobudka około 6
9 - mm - 60
14 - mm - 60
czasami 16 - 60ml
próbowałam w nocy podac mu wodę ale albo był ryk ( w ciągu dnia popija bez problemu), albo zasypiał ale budził się po 15 minutach glodny z rykiem
poza tym prawie w ogóle nei moge w niego wepchnąc nic ze słoiczka, wcześniej jadł 1/3 słoiczka dziennie
dopiero wprowadzamy bo były problemy brzuszkowe, teraz wydaje się dobrze tolerować ale ilości są znikome
Jestem niewyspana :( a poza tym to chyba niezbyt zdrowe, gdy żołądek pracuje przez całą noc ;/
nie wiem nawet kiedy tak to sie rozregulowało, kurczę noooo... gapa ze mnie, co teraz?
Nie wiem jak to odkręcić teraz.
Na razie wygląda to mniej więcej tak:
Mleko modyfikowane
18 - 60ml
19.30 - 120ml (przed snem)
23 - 120ml
1 - 150ml
3 - 120ml
5 - 60ml
pobudka około 6
9 - mm - 60
14 - mm - 60
czasami 16 - 60ml
próbowałam w nocy podac mu wodę ale albo był ryk ( w ciągu dnia popija bez problemu), albo zasypiał ale budził się po 15 minutach glodny z rykiem
poza tym prawie w ogóle nei moge w niego wepchnąc nic ze słoiczka, wcześniej jadł 1/3 słoiczka dziennie
dopiero wprowadzamy bo były problemy brzuszkowe, teraz wydaje się dobrze tolerować ale ilości są znikome
Jestem niewyspana :( a poza tym to chyba niezbyt zdrowe, gdy żołądek pracuje przez całą noc ;/
nie wiem nawet kiedy tak to sie rozregulowało, kurczę noooo... gapa ze mnie, co teraz?