Widok

Zapakowanie pieniążków-inaczej

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam!Niedługo wybieram się do mojej przyjaciółki na wesele i chciałabym zapakować im pieniążki w jakiś fajny sposób ale oczywiście nie mam pomysłu.Może Wy gdzieś,coś fajnego widziałyście???Będę wdzieczna za jakieś ciekawe podpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może bukiecik z banknotów? Tylko to niepraktyczne - mocniejszy wiatr i może porwać pieniądze!
w empiku widziałam takie tuby w ktorych jest kartka z zyczeniami i do srodka mozna wlozyc kase
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
No bukiecik to fajny pomysł,ale mam już jeden z żelków(też zakupiony w emipku) więc muszę coś innego wykombinowac,ponieważ ona też mi zrobiła niezły numer z zapakowaniem pieniążków.Nie mogę za dużo pisać,ponieważ z racji tego,że ślub już niedługo tez tu pewnie zagląda:-)
a coś w stylu: koperta w kopertę? oczywiście każda inna :)
może zapakowanie w balon? :)
moze jakas fajna szkatułka?
...a potem przyjdą noce
jak psy wierne pod nasz dom...
mam na myśli coś takiego:

image

image

image

A w środku pieniążki i np. kartka z życzeniami :-)
Fajna sprawa, na prawdę polecam! Wszyscy są zaskoczeni bo to bardzo oryginalne i niespotykane ;]
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moja szwagierka dostała wielkie pudło i otwierajac je, w śrdoku było następne i tak z 8 szt. Jak doszła do ostatniego to okazało się ze jest puste.... rozczarowanie, ale..... potem okazało się, że pod każdym był przyklejony banknocik 100 zł. ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moji znajomi zapakowali całą sumkę w sakiewkę, wcześniej rozmienili na złotówki :)
Ten ostatni pomysł fajny bardzo ale tak właśnie ja dostałam zapakowane pieniążki od przyjaciółki więc odpada.A wiecie gdzie w ten balon paują prezenty??
ja widziałam :)

porozmieniać pieniądze na 1 złotówki i dać całą kwotę w skrzynce :) wyjdzie dość spory kuferek

pozamieniać pieniądze na 1 dolarówki i dać cać normalnie w kopercie, ale wychodzi cały plik kasy !! :)
papilio1@op.pl
ja kiedys podarowałam pieniadze w nastepujacy sposob -wielkie pudło ale naprawde wielkie w srodku cale wypelnione popcornem a na dnie malutki portfelik a w srodku kaska -mlodzi mieli zagadke otworzyli ogromne pudlo w srodku "tona"popcornu i nic wiecej ale poszperali i sie znalazlo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
moi znajomi dostali pieniązki za szyba :) obrazka - ktos z rodziny zrobił w photoshopie koląz z miejscem na banknoty - w pierwszej chwili nikt sie nie zorientował ze sa prawdziwe :)))
A może coś takiego? http://www.bigboystoys.pl/item78__Logiczne_Pudelko_na_Prezenty.html
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
A nam moja siostra zamówiła szkicowany portret mój, mojego męża i jej z jej lubym, na nim ponaklejała delikatnie kawaleczkami taśmy pieniądze. Całośż była poźniej zapakowana w papier ozdobny z kokardą :D przy wręczaniuu nam tego, powiedziała, że to chyba największa koperta w historii naszego wesela :)
oczywiście na antyramę tego portretu pieniądze były ponaklejane :D
ja dla moich znajomych kupiłam piękne zdobione pudełko a w nim metalową replikę starego samochodu a do środka powkładałam pogniecione dziesięciozłotówki i suszonąq trawę tak jak by obtuliłam tymi pieniążkami auto :) bardzo fajnie to wyglądało
My od znajomych dostaliśmy kuferek pełen dwuzłotówek okolicznościowych,(koleżanka w banku wymieniła, nowe, błyszczące) robi wrazenie skarbu, zostawiliśmy na czarną godzinę :-)
zawsze można wymienic na ruble... :)
do góry