Widok

Zdjęcia mojego noworodka - chcę ale się boję :(

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkie mamy

Chciałabym mojej nowo narodzonej córeczce zrobić sesje zdjęciową w stylu http://www.blog.maziarz.pl/2732/sesja-noworodkowa-gdansk-fotografia-dziecieca-zdjecia-dzieci-trojmiasto/ jestem niestety pewna obaw czy można fotografować tak małe dziecko jeździć z nim do studia fotografa itp. itd.

Czy może któraś z Was robiła takie zdjęcia swojemu noworodkowi i może podzielić się wrażeniami ?

Dzięki za porady z góry :)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam
specjalizuję się w fotografii noworodków niemowlaków jak i starszych dzieci. Wykonuje również sesje z brzuszkiem.
Sesje z noworodkami i niemowlakami wykonuję z domu.
Zapraszam do galerii zdjęć z maluchami na mojej stronie http://www.lukasztokarski.pl jest tam dużo przykładów sesji nawet z 2 tygodniowymi maluszkami.

Pozdrawiam

Łukasz Tokarski

http://www.lukasztokarski.pl

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
no i super :) będziecie mieli ładną pamiątkę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
super zyczymy udanych foteczek :)
a swierdzenie trafne hehe :)
O kurcze jaką dyskusję wywołałam :))))

Jestem już umówiona z fotografem Błażejem Maziarzem na sesję u niego w studio.

Bardzo rozbawiło mnie jego stwierdzenie: Jeśli dziecku nic się nie stało w polskim szpitalu to tym bardziej nic mu się nie stanie w jego studio fotograficznym :)))))))))

Dziękuję dziewczyny za pomoc!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja z chęcią cofnełabym czas i skorzystała z takiej profesjonalnej sesji, taką jaką miałam w ciąży... niestety nie miałam na to funduszy, ale przyznam się szczerze,że podpatrywałam fotografów i sama w domku strzelałam fotki. Niekóre, są naprawdę przepiękne.

Jak macie możliwości to profesjonalnego fotografa polecam... :)

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
my mamy robione przy okazji chrzcin...cudna pamiątka
ja uwilebiam zdjęcia i sporo ich robię i moją cyfrówką całkiem niezłe perełki wychodzą ;)
ale jednak profesjonalne zdjęcia o niebo lepsze więc nie szkoda mi pieniędzy
wiadomo że ja też sama robię naszej córci zdjęcia ale nie potrafię ich tak zrobić jak fotograf :) do tego jeszcze jakieś fajne przerobki np dzidzius w chuscie ktorego niesie lecący bociac. Cuuudo :)
tak mozna ze wszystkim lepiej samemu czy zaufac profesjonaliscie ;) wiadomo samemu taniej...ale czy dobrze ;)
Janke miał i to dwie, profesjonalne.
Jacus będzie miał za jakis czas:)

Takie zdjęcia dośc ładne, ale mało profesjonalne sama potrafię robić.
Róznią się jednak od takich robionych przez znającego się na rzecz fotografa;)
Mamo Kasi ja też robiłam zdjęcia w tym stylu jak moja Majeczka miała ledwo dwa tygodnie. http://www.fotoinlove.pl (polecam przy okazji) przyjechali do nas do domku z przenośnym studiem i wykonali sesje. nie musiałam się ruszać z domku a pogoda była nieciekawa i wszystko miałam przy sobie :) Cudną pamiątkę mam zarówno z czasów ciąży jak i Majusi
Cudna pamiatka takie zdjecia:) wiadomo zdjecia zrobione domowym aparatem takiemu maluszkowi tez beda piekne,ale obrobione beda na pewno jeszcze lepsze,kazdy ma wybor,nikt nikogo nie zmusza,wiec jesli chce sie zrobic takie zdjecia to czemu nie
zdjecia sa piekne ,niewiem ile kosztuja ale jak ktos ma kase to napewno warto.
Co widać po Tobie karolino.

Myślę, że ocenianie co jest wyrzuceniem pieniądza w błoto a co nie jest kwestią subiektywną - to nawiązując do Twojego postu wyżej.

Uważam, że taka sesja jest fajną sprawą i jeśli ma się pieniądze to warto zrobić sobie taką pamiątkę. :)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
karolinko dałabyś spokój już, bo to zaczyna być lekko irytujące, chcesz być w centrum uwagi to napisz własny wątek :-D
PS. Tak z czystej ciekawości - co uważacie za zdzierstwo ?
Ale my żyjemy w Polsce :). Jeden drugiemu nie da zarobić. Polacy wszystko robią sami i na wszystkim najlepiej się znają :).
znam ludzi co robią zdjęcia komórką i dla nich też fotograf bez sensu;) żyjmy i dajmy żyć innym, po co zaraz wojny, jest cała masa usług zbędnych jakby się nad tym zastanowić.Powstają coraz to nowe zawody, co możnaby się zastanawiać po co to komu, sciema i zdzierstwo ale jak są klienci to chyba jednak komuś to się przydaje.
każdemu co innego jest potrzebne i to chyba dobrze.
Ja równiez polecam taką sesję.
I vice versa.
Dokładnie to wieeeeeeeeeeeeeelka sztuka. Trzeba uczyć się tego kilka lat. Nakręcanie nakręcaniem ale mieć cudne zdjęcia w albumie na lata - bezcenne :P A z tobą widzę że i tak nie da się normalnie rozmawiać, zacietrzewiłaś się w swoim zdaniu i koniec, nikt Cię nie przekona :)
Taaaaa fotografia niemowlaka to WIELKA sztuka, którą można porównać do filharmonii i malarstwa.
Sama się nakręcacie i tyle :).

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry