Widok

Zespół BEST

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
witajcie,

czy ktoś z was mógłby podzielić się opiniami na temat zespołu BEST ze Starogardu Gdańskiego?
Wczoraj byłam z moim narzeczonym na spotkaniu z jednym z wykonawców z zespołu, ale przyznam, że są dosyć enigmatyczni.
Czy ktoś z Was posiada może fragment zabawy, na której grali i mógłby się podzielić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja podpisywałam umowę z zespołem Best w listopadzie br. Wesele mam w wakacje przyszlego roku. Żadnego problemu z kontaktem do nich nie miałam. Odbierają normalnie tel. Zastanawia mnie tylko o jakim filmie i zdjęciach mówisz i po co kontaktowac sie z zespolem po wesleu przecież oni nie są Tobie nic winni. Zespół jest od poprowadzenia zabawy weselej i chyba nic wiecej już nie są Tobie winni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chętnie przesłał bym Wam zdjęcia lub film ale ich nie otrzymaliśmy !! Wesele mieliśmy w sierpniu 2014 a do dzisiaj nie udało nam się skontaktować z zespołem i nie mamy zdjęć ani filmu z wesela. Jestem bardzo zaniepokojony, ponieważ nie odbierają żadnego telefony i nie odpisują na wiadomości e-mail. SMS tez pisałem. Mam w sumie już 4 numery telefonów do nich i nikt nie odbiera są ciągle wyłączone. Tak jak byłem zadowolony w trakcie wesela tak teraz jestem rozgoryczony brakiem kontaktu. Co ważne pieniądze wzięli zaraz po weselu (całość) i to był błąd !!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Też jestem zainteresowana opinią na temat zespołu Best. Czy również mogę prosić o jakiś krótki film i o trochę więcej informacji na ich temat? Mój mail to: emfa@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Już właściwie zdecydowaliśmy się z narzeczonym na ten zespół :)
Olesia, czy mogłabym poprosić o jakieś materiały wideo na maila?
justicia85@o2.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
U mnie zespół best grał 5 dni temu na weselu, zawsze i wszędzie będę ich polecać!! Są po prostu świetni!!

Prowadzą w bardzo kulturalny i elegancki sposób wesela, mieliśmy bardzo trudną sytuację ze względu na moich Rodziców, zespół rozwiązał to w bardzo delikatny i elegancki sposób :)

Powiem tak, skoro osoba której ciężko się przyznać, że ktoś może mieć lepszego niż on sam lub Jego Rodzina stwierdziła, że chyli czoła w kierunku zespołu to musi być już coś ;)

Jak coś pytaj śmiało odpowiem chętnie a zresztą niebawem zdam relację :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Chłopcy super graja, zabawiaja ludzi, maja rózne rekwizyty, organizuja zabawę tak,ze nie mozna sie nudzic - choc ja wole spokojniejsza atmosfere - uwazam,ze u nich tego wszystkiego jest az nadto..mimo to glos, muzyka-pierwsza klasa..poszukaj moze na youtube na pewno cos znajdziesz..no i troche cena wg mnie za wysoka..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry