Widok

Zespół Nevada z Redy - proszę o opinie.

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam proszę o opinie zespołu Nevada z Redy na forum są dość dawno dodane może ktoś ma jakąś świeżą opinię?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
My będziemy ich miec na weselu :D
image

Ja chyba też:) Kiedy masz wesele?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
My mamy 14. 06. - a na Nevadę byliśmy zdecydowani jeszcze zanim powstał plan ślubu ;) nie raz się przy nich bawiłam i za każdym razem impreza była super - nie tylko wesela. Dlatego jak tylko zdecydowaliśmy się na ślub, wesele to wybór orkiestry mieliśmy z głowy ;) nie mamy zamiaru stresowac się czy wszystko wyjdzie jak trzeba biorąc kogoś, kogo nie znamy - w naszym przypadku Nevada to świetny i przede wszystkim sprawdzony wybór! :)
image

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
U mnie tez będą i mimo że nie byłam na weselu z ich udziałem to jestem spokojna, Pan Wojtek konkretny i bardzo wesoły człowiek :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
My też będziemy mieli ten zespół naczytałam się opinii i sami zdecydowaliśmy się ponieważ nam Ich polecono :)

Czesia, weselicho mamy 16.08, mam nadzieje, że zdasz mi konkretną relację z Waszego dnia!;D

Pozdrawiam
Agnicha - możesz byc spokojna :) zrelacjonuję dogłębnie wszystko! ;)
image

ja mam 23.08 :) więc czekam na Wasze relacje:)
A ile ten zespół bierze, właśnie też się nad nim zastanawiamy:)
Nikt nie miał tego zespołu na swoim weselu??
Irys, proponuje zadzwonic do zespołu i zapytać o szczegóły jak i o cenę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ale ja jestem ogólnie zainteresowana opiniami apropo zespołu:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Irys, powiem tak,
na początku organizacji też sugerowaliśmy się opiniami innych ale to nie do końca tak powinno wyglądać, ponieważ Każdy z nas ma inny gust, jednemu spodoba się coś, przez co drugi dany zespół np. wyeliminuje ze swojej listy na wstępie.
Najlepiej rzeczywiście jest się umówić na spotkanie,
Pan Wojtek jest przesympatycznym uśmiechniętym człowiekiem i po spotkaniu z Nim stwierdziliśmy z Narzeczonym, że Oni mają doświadczenie i wiedzą co robią.
Widzisz, tą odpowiedź prawdopodobnie część ludzi też "nie polubi" bo albo mieli rzeczywiście jakieś złe doświadczenia albo nasłuchali się już opinii innych i zrezygnowali na samym starcie..

a tak apropo, to wydaje mi się, że mała część osób wchodzi na forum weselne jak już są "po", a śledzą np. inne fora tematyczne ;)

Pozdrawiam:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dzięki za odpowiedz:)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
My tez ich bedziemy mieli:). Bylismy na andrzejkach gdzie grali i bylo naprawde super:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam miałam Nevadę na swoim weselu w 2009 roku. Ogólnie jestem zadowolona. Poza małym niesmakiem z oczepin. Jak dla mnie trochę mało tych konkursów i trochę stare one były. Ale poza tym wszystko super. Chłopacy dali radę, a Wojtuś rzeczywiście przesympatyczny. Pozdrawiam Gabrysia.
Hej Gabrysia, a możesz powiedzieć co mieliście na oczepinach?
nam od razu powiedział, że dużo konkursów nie będzie, że takie coś można zorganizować na poprawinach jak każdy jest zmęczony po poprzednim dniu i aż tak goście "intensywnie" się nie bawią.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja będę miała zespół Nevada na swoim weselu w tym roku i bardzo się cieszymy że nie będziemy mieli za dużo konkursów i zabaw bardzo nam się podobała wizja całego wesela którą przedstawił Pan Wojtek, bez zbędnych sprośnych zabaw i żałosnych żartów wszystko z klasą i ze smakiem mam nadzieję oczywiście:)
Jeśtesmy już po weselu , orkiestra się sprawdziła goście bardzo zadowoleni, serdecznie polecam.

Inne tematy z forum Wesele

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...

Łazienka (45 odpowiedzi)

Dziewczyny jestem na etapie kupna kafli do lazienki ale nie wiem na jakie sie zdecydowac. Prosze...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry