Widok
My mamy 14. 06. - a na Nevadę byliśmy zdecydowani jeszcze zanim powstał plan ślubu ;) nie raz się przy nich bawiłam i za każdym razem impreza była super - nie tylko wesela. Dlatego jak tylko zdecydowaliśmy się na ślub, wesele to wybór orkiestry mieliśmy z głowy ;) nie mamy zamiaru stresowac się czy wszystko wyjdzie jak trzeba biorąc kogoś, kogo nie znamy - w naszym przypadku Nevada to świetny i przede wszystkim sprawdzony wybór! :)
Irys, powiem tak,
na początku organizacji też sugerowaliśmy się opiniami innych ale to nie do końca tak powinno wyglądać, ponieważ Każdy z nas ma inny gust, jednemu spodoba się coś, przez co drugi dany zespół np. wyeliminuje ze swojej listy na wstępie.
Najlepiej rzeczywiście jest się umówić na spotkanie,
Pan Wojtek jest przesympatycznym uśmiechniętym człowiekiem i po spotkaniu z Nim stwierdziliśmy z Narzeczonym, że Oni mają doświadczenie i wiedzą co robią.
Widzisz, tą odpowiedź prawdopodobnie część ludzi też "nie polubi" bo albo mieli rzeczywiście jakieś złe doświadczenia albo nasłuchali się już opinii innych i zrezygnowali na samym starcie..
a tak apropo, to wydaje mi się, że mała część osób wchodzi na forum weselne jak już są "po", a śledzą np. inne fora tematyczne ;)
Pozdrawiam:)
na początku organizacji też sugerowaliśmy się opiniami innych ale to nie do końca tak powinno wyglądać, ponieważ Każdy z nas ma inny gust, jednemu spodoba się coś, przez co drugi dany zespół np. wyeliminuje ze swojej listy na wstępie.
Najlepiej rzeczywiście jest się umówić na spotkanie,
Pan Wojtek jest przesympatycznym uśmiechniętym człowiekiem i po spotkaniu z Nim stwierdziliśmy z Narzeczonym, że Oni mają doświadczenie i wiedzą co robią.
Widzisz, tą odpowiedź prawdopodobnie część ludzi też "nie polubi" bo albo mieli rzeczywiście jakieś złe doświadczenia albo nasłuchali się już opinii innych i zrezygnowali na samym starcie..
a tak apropo, to wydaje mi się, że mała część osób wchodzi na forum weselne jak już są "po", a śledzą np. inne fora tematyczne ;)
Pozdrawiam:)
ja będę miała zespół Nevada na swoim weselu w tym roku i bardzo się cieszymy że nie będziemy mieli za dużo konkursów i zabaw bardzo nam się podobała wizja całego wesela którą przedstawił Pan Wojtek, bez zbędnych sprośnych zabaw i żałosnych żartów wszystko z klasą i ze smakiem mam nadzieję oczywiście:)