Widok

Zespół na WESELE

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Właśnie podpisałam umowę z najlepszym zespołem w 3mieście.Polowałam na nich przez rok czasu i przez to że nie mieli wolnego terminu w tym roku,to przenieśliśmy nasze wesele na przyszły rok.Są fantastyczni i warci swojej ceny.Gorąco polecam.
Jak ktoś chce info na ich temat to zapraszam na maila.Ale pewnie większośći tak wie co to za zespół... :)
Pozdrowienia dla Shelli ;))))))))Ona też wie :)

Pozdrowionka dla wszystkich
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć, przepraszam ze nie na temat ale mam dla ciebie propozycję. Wynajmujemy projektory multimedialne między innymi na przyjęcia np. weselne. To nowy pomysł. Pokaz zdjęć na dużym ekranie podczas wesela lub poprawin. Na stojącym z boku ekranie 180cm/180cm pokazywane są zdjęcia ze ślubu, zdjęcia z życia przed małżeńskiego, materiały filmowe oraz cokolwiek czym młoda para chce się podzielić z gośćmi. Nie koliduje z zabawą. Komplet czyli ekran, laptop, projektor multimedialny kosztuje 190zl za cały dzien. Dowóz, montaż i demontaż gratis. e-projekcje@e-projekcje.pl www.e-projekcje.pl 500781641 5507719 Pozdrawiam
Czesc. Podam ci namiary, bo dlaczego nie? www.soundcity.pl Byłem na ich stronie internetowej z ciekawości. Narazie nie biorę slubu, ale kto wie, moze w najblizszej przyszłosci...? Generalnie jestem sceptycznie nastawiony do zespołów weselnych, ale muszę przyznac, ze miło się rozczarowałem, jak przesłuchałem ich pliki demo. Nie wiem ile biorą, bo nie mają cennika. Ale jest mail i tel. kom. do nich.

Pozdrowionka.
Prosze pomozcie! Wesele 09.09.2006 a zespolu nie mamy:(((
Prosze niech ktos wysle mi mailem liste zespolow z namiarami! Bede wdzieczna;)

habibi26@interia.pl
witaj, czy mozesz mi rowniez uzyczyc ten namiar na ten zespol, jestem na etapie szukania i musze cos wybrac, wiec bylabym wdzieczna za pomoc. Dziekuje i pozdrawiam
To głupie co piszesz, wszystkie opinie o Sound City Band są prawdziwe i na dodatek pisane przez prawdziwych forumowiczów zadowolonych z ich występu. Pewnie jesteś z konkurencji i nie możesz ścierpieć że Sound City Band to super zespół i ma tyle pochlebnych opini.
Nie zauważyłeś pewnie że o Sound City Band nie ma ani jednej złej opini tak jak w przypadku innych zespołów. Za to jest cała masa opini dających wiarę i ich popularności i profesjionalizmie.
Widze że każdym miesiącu jakiś zespół robi wielkie natarcie na forum.
Po ostatnich wystąpieniach Nanibu Lacino i Jedynym Takim Tekilo, przyszła pora na Sim City Band. Te wasze kampanie kryptoreklamatorskie są takie żałosne, z ekipami foto i video dokładnie to samo. Forum zmieniło sie w jeden wielki śmietnik pełen autoreklamy, ściemnianych opinii a nawet bluzgów międzykonkurencyjnych. Po prostu jedna wielka żenada i wstawianie kitu.
Witam.
Jeśli chcecie żeby zagrał na Waszym Weselu Prezenter- Wodzirej to polecam się Na płycie DVD lub kasecie Video zobaczycie jak prowadze Wesela kontakt 601-63-85-57
Prosze niech mi ktos wysle numer kontaktowy do tego swietnego zespolu Sound City Band... W przyszlym roku mam slub i jesem na etapie szukania. Ile biora tak z ciekawosci?? Dziekuje z gory za odp.
Szanowne "xyz... Bandy" - wasze autoreklamy są żałosne
hej Asiej, wyslalam do ciebie maila jakis czas temu- czemu nie odpowiadasz???

Aurelka - Maribend który polecałam powyżej też mają utwór Santany i facet śpiewa go z lekką chrypką. Też składa się z 3 osób może to Ci sami:-)
Również miałam dylemat co do wyboru zespołu. Problem się rozwiązał, gdy oglądałam kasetę z wesela znajomej. Zespół od razu przykuł uwagę. Grali szlagiery z lat 60,70,80tych. Wspaniałe solówki gitarowe i popisowo wykonywany Santana. Pan śpiewa bez cienia fałszu, z lekką chrypką i prawidłowym akcentem. Nie wiem nawet jak się nazywają. Dostałam namiar od znajomej i zaezerwowałam termin. W sezonie grają w Sopocie w Tropikalnej Wyspie. Do wiosny ta knajpka nie działa. My poszliśmy jeszcze posłuchać ich na żywo i wrażenia jak najbardziej pozytywne. Dlatego zachęcam do chodzenia do knajpek z muzyką na żywo. Grają tam bardzo fajne zespoły, z doskonałym warsztatem i bardziej przystępnymi cenami.
Zespół, o którym piszę składa się z 3 osób (gitara+śpiew, klawisze i perkusja).
My tez, z moją dziewczyną podpisaliśmy umowę z najlepszym zespołem(dla nas najlepszym, bo mielismy okazje bawic sie już przy ich muzyce) w trójmieście. Ci, którzy mieliby ochotę bawić się przy ich muzyce, proponuję najpierw przesluchac ich pliki demo, żeby pózniej nie było rozczarowań. Ten zespół to Sound City Band (znajdziecie ich w googlach i w onecie).
Polecamy ich, bo są, po prosu swietni.

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich młodych par!

Artur i Kamila
pieknie, pieknie.... ja tez poplakalem sie ze wzruszenia na widok takich czulych słów....
MARIBEND !!!! DRogo ale super sympatycznie i przyjemnie. Może nie powinnam reklamować tego zespołu, ale na pewno godny polecenia. Zresztą na próbie w jednymz gdyńskich lokali gdzie pokazywali swoje umiejętności popłakałam się ze wzruszenia. Po prostu rewelacja.
Dopóki na forum każdy będzie mógł pisać co chce, bo czuje się anonimowy, to nigdy wygłaszane tu opinie nie będą wiarygodne. Na innych forach, aby pisać i czytać trzeba się zalogować i korzystać tylko z jednego nicka. To wyklucza pisanie przez jedną osobę wielu postów w imieniu niby wielu forumowiczów. Wyświetla się również IP użytkownika, to znacznie ukruca proceder kryptoreklam. To forum, nie spełnia nawet minimum bezpieczeństwa i zdrowego rozsądku.
Nef a gdzie robisz wesele ?
pop[roszę informację na maila
No wlasnie latino, tu na prawde trzeba byc czujnym i nigdy nie brac czyjejs opinii jako pewniaka. To tyczy sie kazdej weselnej kwestii od zespolu, po miejsce wesela..
Ale do tego chyba trzeba dojsc samemu..;)
A na naszym weselniku niestety coraz czesciej zdarza sie, ze "kto pyta, ten bladzi" ;)

Hej Majala, ja lubie bardzo czytac forum, ale czasami wprost nie mogę się powstrzymać i wtedy muszę zabrac głos, często już tu miałam spięcia z kryptoreklamodawcami. Powiem wprost: Młode Pary szukają tu wsparcia, prawdziwej i sprawdzonej opinii, przeżywaja rosterki, są niepewni co do wyboru, i wtedy staja się łatwym łupem autoreklamowiczów, i w gąszczu takich przejaskrawionych opinii, podejmują błędne decyzję, a przecież chodzi o ten jedyny, najważniejszy dzień w życiu. Cieszy mnie to że TY i paru innych doświadczonych forumowiczów staracie sie pomagać i wyprowadzać z mylnych osądzeń. Najlepiej jest właśnie tworzyć taką listę kamerzystów, zespołów, fotografów, salonów ślubnych, sal weselnych etc.
wraz z kontaktami, ale bez opinii i każdy musi szukać sam, przynajmniej będzie wiedział gdzie, bo tutejszych opini nie można traktować serio.
Pozdrówka dla wszystkich
do góry