Widok

Zlikwidowaczlobki...nowy genialny pomysl IV RP

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/sobecka-zlikwidowac-zlobki,879633,2943

CO o tym myslicie? Bo mnie lekko cholera wziela... Jestem w ciazy, nie pracuje, koncze studia. Chcialam znalezc prace, keidy maluch skonczy rok-poltora.Zlobki dzisiejsze to inna bajka: kobntakt z dziecmi, opieka pedagogiczna, mam pewnosc, ze malkuch nie oglada TV jak to soe zdarza przy niankach. Poza ty, wole by wszelkie choroby wieku dzieciecego przeszlo jak najwczesniej, a nie w szkole.
Ale Nasz Kochany Rzad wie lepiej, co dla mnie dobre...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
oni tam w tym sejmie zwyczajnie nie mają się czym zająć na poważnie :/ stara ropucha wymyśla coś :/ ciekawa jestem, czy ona siedziała tak potulnie w domu :/ pchała się do rządu, by zrobić karierę :/ zzzzzzz :/

image

image

Zastanwiam sie czy ta pani umie przewidywac skutki swoich przyszlych decyzji... Kto zatrudni mloda kobiete, jezeli bedzie wisiala nad nia opcja 3letniego urlopu macierzynskiego? wrrrr

W Gdyni to mało co jest do likwidacji ja się załamałam gdy okazało się, że jest tu jeden żłobek. Tragedia!!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

szukam niani Redłowo Wzgórze św. Maksymiliana (6 odpowiedzi)

Witam, poszukuję niani na okres wakacji dla dwójki dzieci, Syn jest samodzielny i w lipcu będzie...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (133 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Przepis na gofry (23 odpowiedzi)

Czy posiadacie dobre sprawdzone przepisy na gofry? Niestety mój niezawodny przepis gdzieś się...

do góry