Widok

Żłobek "Jak u babci"

Witam
Na forum zwykle szukam informacji ale tym razem mam bardzo pilne pytanie. Moje dziecię od jakiegoś czasu chodzi do żłobka "jak u babci", a ja jakoś zaczynam mieć mieszane uczucia. Chciałabym się dowiedzieć czy któraś z was może coś słyszała na jego temat, może jakieś inne opinie? A może też posyłacie tam dzieciaczki.
Będę naprawdę bardzo wdzięczna za odpowiedź.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny, a ile czekałyście żeby się dostać do żłobka ?? Ja właśnie dwa dni temu zapisałam moją córeczkę która jest jeszcze w brzusiu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
spokojnie, moja Zuzia na początku też niedojadała. Teraz zjada wszystko, tylko czasami jest jakaś niedojedzona zupka, najczęściej z rybą. Widać maluch musi, jak moja córa, lepiej się zaadaptować. Jest w nowym otoczeniu, z nowymi dziećmi i obcymi paniami. Musisz przeczekać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tak się składa, że nasz synek chodzi do tego żłobka już 3 miesiąc. Jesteśmy zadowoleni ze sprawowanej opieki oraz z tego, że dziecko nareszcie zjada wszystko, co mu uszykuję. W domu był wielkim niejadkiem - ale teraz... pod opieką Pani Eli dostał apetytu. Aż łza w oku się kręci jak widzę, że mój robaczek rośnie zdrów - myślę że jest to duża zasługa żłobka i włożonego serca ludzi tam pracujących.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
Pieluchy i środki higieniczne mają własne. Co do tych posiłków to też mnie to zastanawia, bo najczęściej słyszę, że mała nie chciała jeść, a zmuszać nie wolno i niestety jest to jeden z powodów dla których jestem dość zmartwiona, bo boję się, że moje dziecię chodzi głodne:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ciekawa jestem ile jest dzieci. i jak w praktyce wygląda podawanie kazdemu dziecku własnego jedzenia... dla mnie to trochę nierealnie wygląda (pracowałam w podobnej placówce i nawet jak kazdy je to samo, to z posiłkami jest lekki sajgon).
a jak z pieluchami...?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
up...
podbijam
do góry