Widok
Szanowni Państwo, każdy ma prawo wyrazić opinię na dany temat, jednak z całą pewnościa gwarantuję, że Dziećmi w "Słoneczku" opiekują się tylko wykwalifikowane osoby ( dyplomy mgr psychologii i pedagogiki do wglądu na miejscu), posiadają dodatkowo certyfikat zaświadczający o przebytym kursie medycznym z udzielania pierwszej pomocy. Serdecznie zapraszam Roksana Burak
Tez sluszałem taką opinie o tym ""żłobku'' że niby opieka marna że tylko włascicielka jest po jakieś szkole w tym kierunku i takie tam także nie wiem co myślec a chciieliśmy z żoną zdecydowac sie na nie.
Blisko domu i dobre godziny. Ale teraz nie wiemy co robic:( A tak wogóle to po co ktos tak pisze jakies dowody prosimy!!!
Blisko domu i dobre godziny. Ale teraz nie wiemy co robic:( A tak wogóle to po co ktos tak pisze jakies dowody prosimy!!!
Żłobek Słoneczko- Pruszcz Gdański
Moi drodzy, z pełną odpowiedzialnością polecam Słoneczko. Od miesiąca 5 dni w tygodniu moje dziecko jest pod opieką Pań, pracujących w żłobku. Jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się aby mój maluch z płaczem zostawał z Paniami, wręcz przeciwnie z uśmiechem wchodził do żłobka. Tym samym chciałabym zdementować plotkę, iż Opiekunki nie mają kwalifikacji- każda z nich jest po studiach psychologicznych, czy pedagogicznych- wiem, bo widziałam dokumenty potwierdzające tytuł magistra. SERDECZNIE POLECAM, gdyż świadomość, że nasze dzieci są w dobrych rękach, bezpieczne i szczęśliwe jest bezcenne !!!!
Zgadzam się z przedmówczynią. Żłobek jest prowadzony w pełni profesjonalnie, pracujące tam panie są przemiłe, w pełni wykwalifikowane, opieka jest znakomita. Również otoczenie jest zorganizowane w sposób bezpieczny dla dzieci, pomieszczenia są kolorowe, jasne i przestronne. Można bez obaw zapisać dzieci do tego żłobka, będą się tam wspaniale bawić pod fachową opieką.
Same zalety, dziecko mojej znajomej jest tam od miesiąca i jest po prostu zachwycona. Jej synek wspaniale się rozwija, a to zasługa także Pań tam pracujących. Ze swojej strony dodam, że miejsce jest naprawdę dobrze wyposażone, wszystko wspaniale zorganizowane, profesjonalna opieka, a przy tym cudowna atmosfera wyczuwana od pierwszej chwili jak tam się jest. Naprawdę Polecam wszystkim zainteresowanym . P.s. aby się przekonać najlepiej samemu sprawdzić!
Moja ośmiomiesięczna córka chodzi od dwóch tygodni do Słoneczka i naprawdę mogę polecić ten złobek, moje dziecko jest zadowolone i szczesliwe, panie sa super i opieka jest naprawde na wysokim poziomie. Inne dzieci tez sie tam dobrze bawią. Polecam. Najlepiej samemu sprawdzic a nie wierzyc we wszystko co sie wypisuje na forum.
A ja polecam Słoneczko - chodzi tam mój synek więc wiem jak to wygląda - jak każdy troskliwy rodzic zastanawiałam się nad wyborem odpowiedniej profesjonalej opieki i taką tu zastałam. Według mnie ważne jest to, że wkażdej chwili bez zapowiedzi mogę przyjść i zobaczyć co się z dzieciakami dzieje- i nigdy nie zastałam sytuacji która mogłaby mnie zaniepokoić.
Nie mogę milczeć,kiedy słyszę bezpodstawne oskarżenia pod adresem "Słoneczka".Trzeba być wyjątkowym łobuzem(mówiąc bardzo delikatnie),żeby wypisywać takie rzeczy.Wiem,co mówię,bo mój czteroletni synek jest zachwycony "Słoneczkiem".A jeżeli dziecko jest zadowolone i szczęsliwe,to ja tym bardziej!A jeśli chodzi o kompetencje Pań tam pracujących,to nie mam co do nich żadnych zastrzeżeń!
Żłobek- Pruszcz Gdański
A ja jestem jak narazie bardzo zadowolona z tego żlobka,zanim oddałam córke w ręce Pani Roksany zwiedziłam mase złobków podobno bardzo dobrych,ale to nie było to,ścisłe godziny,wnętrza sal szare dosłownie,dzieci traktowane z rezerwą bo zbyt wiele maluchów na jedną panią,w słoneczku moja córka jest co prawda od tygodnia ale myśle że sie opłacało,ceny mają niskie,wychowawczynie tam sa (jak narazie bez zastrzeżeń) plan dnia ustalany pod każde dziecko,wnętrze kolorowe aż miło,dzieci uśmiechnięte kiedy tylko nie wchodze,a tak wogóle to pierwszy raz spotykam sie z tym by sama właścicielka z głową pełną pomysłów zajmowała sie dziećmi i nosiła te miej wyrozumiałe (dla rodziców) maluchy na rękach.Te miejsce ma dobry dojazd,rozszerzony pakiet dla rodziców (opieka nocna-czego raczej żłobki nie proferują) także mogę śmiało polecić a osoby które są negatywnie nastawione niech napiszą co im sie nie podoba-będzie sprawiedliwiej i jaśniej dla wszystkich
A ja uwazam ten zlobek za niezbyt dobry coz moga wiedziec o nim mlode dziewczyny zapewne bezdzietne ktore skonczone maja studia coz moga wiedziec o potrzebach i uczuciach dzieci jesli wlasnych nie maja.Uwazam ze bardziej kompetentne sa Panie ktore maja kilkuletnie doswiadczenie w opice nad dziecmi a nie takie mlode dziewczyny.Osobiscie nigdy do Sloneczka dziecka nieoddalabym.A to ze piszecie Panstwo ze sa przemile to moze byc tylko zludzenie,musza byc mile gdyz my rodzice chcemy oddac dzieci w dobre rece a one takie wrazenie sprawiac musza bo przeciez z nas rodzicow maja dobre pensje.