Widok

Żłobek Puchatek w Sopocie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam
Czy ktoś może napisać jakąś opinię na temat tego żłobka. Syn ma chodzić od września i chciałabym się dowiedzieć co myślą rodzice. Chodzi oczywiście o opiekę, podejście Pań itd.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Całkiem ok, jak za państwowy, jak coś to mogę napisać na priv
Witam. Byłabym bardzo wdzięczna. Mój mail: gorka21@op.pl
Ja też bym chętnie uzyskała opinie. Córka od września bedzis tam chodzic - deanasia@wp.pl
Moja córka też od września ;) póki co znam raczej pozytywne opinie. Dziwne dla mnie tylko jest to że trzeba zaopatrzyć żłobek w dwie piżamki i nie będą one należały do dziecka tylko do całej grupy. Niby mają być codziennie prane ale chyba wolałbym żeby córka mogła mieć po prostu swoją piżamkę...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A mnie dziwi mnie przebieranie w piżamę dziecka do południowej drzemki, serio robicie tak w domu? Czy dziecko nie może zdjąć spodenek czy koszulki i bieliźnie spać? Jak dorośli mają popołudniowa drzemkę nie przebierają się w piżamę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie też to zastanawia. Ja w domu nigdy nie przebieram dziecka do drzemki. Może chodzi o jakieś względy higieniczne w żłobkach.
Hmmm no możliwe że o to chodzi... młody zaczyna przedszkole na jesieni to raczej będę negocjować pidżamę...dziecku kojarzyć się będzie z wieczornym pójściem spać, jeszcze gotowe pomyśleć że zostaje tam na noc...że względów higienicznych to ja mogę przynosić częściej zmianę pościeli...czy czysty kocyk na wymianę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja poproszę Panie zeby małej nie przebierały. Zobaczymy co powiedza l. W domu mała ma drzemki w tym, w czym jest cały dzień.
Ja trochę rozbieram bo w czasie snu syn trochę się poci, a przy tych upałach to nawet do majtek bez koszulki
To jest pewna informacja? Wspólne piżamy... Bardzo dziwne
To trochę kojarzy się z więzieniem o zaostrzonym rygorze, przydzielony drelich...kto wymyśla takie rzeczy???
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Te piżamy to jakiś dziwny temat ale mniejsza o to. Czy ktoś może coś powiedzieć o opiece, o opiekunkach?
Może jeśli większość rodziców zaprotestuje przeciwko wspólnym piżamom to coś się uda zmienić
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Swietny zlobek, opieka bardzo dobra na wysokim poziomoe. Synek od wrzesnia 2 rok bedzie chodzil. Duza sie nauczyl nowych rzeczy i ladnie sie bawic. Polecam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej mamy! Jak tam Wasze dzieci, które od września poszły do Puchatka? Możecie powiedzieć coś więcej? Właśnie dostałam informację, że córka się dostała i chciałabym poznać jakieś opinie.
Ja jestem bardzo zadowolona. Panie są kompetentne , zawsze uśmiechnięte. Nasza mała się szybko zaklimatyzowała :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem zadowolona ze żłobka i moje dziecko też. Na początku września mała miała problemy z adaptacją ale to minęło. Panie są bardzo miłe i widać, że się znają na opiece nad małym dzieckiem. Polecam wszystkim ten żłobek :)
Aha, nowa pani dyrektor zrezygnowała z piżam:)
To swietnie, dziecko w przepoconych ciuszkach bawi sie do konca pobytu w zlobku, bardzo to higieniczne i zdrowotne. Gratuluje sukcesu i pomyslu nowej pani dyrektor.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

Jaki krem na skórę z AZS? (31 odpowiedzi)

Dziewczyny proszę polećcie jakiś krem do buźki, który pomoże zlikwidować suchą skórę ze zmianami...

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry