Widok

Żłobek w Redzie

Mam pytanie mam czy jest waszym zdaniem potrzebny Żłobek w Redzie lub w Rekowie? Ile mogą zapłacić mamy oddające swoje pociechy w fachowe ręce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie jest ogródek, tylko mikro wyjście! Catering nie jest zły, ale w samym zlobku jest bardzo ciepło( nie wietrza tam pokoi) brak papieru, kredek by dzieci mogly rysować!!!!brak bateri do,zabawek!Panie miłe, ale mało jest wspolnych zabaw, spiewow, wiersZyków, czytania książek~ szkoda!za 700 zl( 5h) nie polecam tego zlobka, jest to typowa przechowalnia dzieci, a.moglo bybyc naprawde fajnie!
Po złozeniu dokumentów weryfikacyjnych panie dzwonia ze zlobka i zabraszaja na podpisanie umowy
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wiecie może jak długo się czeka na żłobek z redzie lub Rumi z pozytywnych inicjatyw.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Prawdopodobnie pani dziecko nie było jeszcze gotowe do przebywania w przedszkolu :(
Przedszkole "Krasnoludki w Redzie" jest wspaniałym przedszkolem. Porównując przedszkole Omibusek do którego moje dziecko (nie chciało chodzić) , jest idealnym przedszkolem. Jestem bardzo zadowolona z wyżywienia , opieki . Moje dziecko w końcu chodzi szczęśliwe i zadowolone. :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
niekoniecznie, bo jest to jeden operator np. plastcom, stąd sąsiedzi mają podobne ip
Poprosze o opinie o zlobku krasnoludki w Redzie
Witam,
Jako tata Maciusia mogę z całym sercem polecić ten żłobek.
Panie prowadzące są bardzo miłe i szczerze oddane dzieciom, a szczególnie takim małym szkrabom jak mój synek :) Pozdrawiam
Witam serdecznie wszystkich rodziców, szanowną konkurencję oraz wszystkich innych zainteresowanych. Od pierwszego października jestem wicedyrektorką żłobka Tuptuś, który znajduje się w przedszkolu Przygoda w Redzie . Pozwolę sobie wyjaśnić kilka spraw, po pierwsze jak każdy żłobek w naszym mieście (i tu nie mam żadnych wątpliwości) bardzo dbamy o nasze dzieci. Mamy 2 grupy starszą Puchatki oraz młodszą Maleństwa. Zarówno pierwsza jak i druga grupa otrzymują posiłki we własnej sali. Owszem może się zdarzyć zaplamione ubranko, ponieważ dzieci uczą się jeść samodzielnie. Do posiłków zawsze zakładamy śliniaczki. Starsza grupa Puchatki wychodzi na plac zabaw , natomiast w przypadku młodszej jest to raczej niemożliwe, część dzieci jeszcze raczkuje.Posiadamy wykwalifikowany personel, panie realizują program zapewniamy dzieciom jak najlepsze warunki dla ich wszechstronnego rozwoju, zgodnie  z ich indywidualnymi możliwościami.

Dbając o prawidłowy rozwój maluszków wykorzystujemy elementy znanych metod wspomagających rozwój dziecka m.in.
Metody Ruchu Rozwijającego Weroniki Sherborne, Knilla, Domana, Wygotskiego, M.Montessori i Metody Dobrego Startu M. Bogdanowicz.

Jeśli chodzi o okres adaptacji to tu również sprostowanie, jest ale we wrześniu. Jeśli jednak dziecko przyjęte w środku roku szkolnego będzie potrzebowało takiego okresu, to w porozumieniu ze mną naturalnie jest to możliwe. Od listopada wprowadziliśmy zajęcia z języka angielskiego 3 razy w tygodniu po 10 min i zajęcia z rytmiki.

Każdy ma możliwość umówić się ze mną na spotkanie oraz obejrzeć żłobek.

Niestety nie ma żłobka idealnego, choć każdy z nas dąży do ideału, ze swojej strony mogę obiecać że cały czas pracujemy nad doskonaleniem nie tylko wizerunku wizualnego, ale również metod pracy z dziećmi.
Jestem otwarta na wszystkie uwagi mam , które mają już dzieci w naszym żłobku. W każdy czwartek od 16 do 17 jestem do dyspozycji państwa. z poważaniem Katarzyna Liszek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
W takim razie przepraszam.
Ja byłam przed 6 listopada. Więc nie minął jeszcze miesiąc od kiedy Pani córka chodzi do tego żłobka i Pani mówiły że nie mają żadnej dziewczynki, stąd właśnie tak napisałam . Przepraszam jeśli Panią uraziłam.

Co do tego że "roznosi Pani plotki" chodziło o IP z jakiego niby ten post został wysłany. Ja się na tym nie znam ale u Pani pokazał się ten sam jak u dwóch innych osób powyżej.

aha, i nigdzie nie napisałam że Pani kłamie.
Pozdrawiam
image

Witam wszystkich rodziców. Jestem rozczarowana jak latwo można szybko kogoś oczernić. To kieruje do Pani MartusS. Dlaczego Pani sądzi ze ja klamie pisząc posta. Jeżeli nie ma mnie z córka na dniu otwarcia kiedy Pani byla ze swoim dzieckiem nie oznacza to ze moja corka nie chodzi do tego żlobka. Moja córka chodzi tam od 6 listopada, prosze przyjsć w dni powszednie od 10-13 wowczas zobaczy Pani moja corke na zywo. Po drugie nie roznosze plotek na temat innych złobkow skoro nie oddaje tam dziecka, po raz pierwszy zabrałam glos w tym forum myślac ze pomogę innym rodzicom w podjeciu decyzji. Jestem zaskoczona ze tak latwo mozna kogoś posadzić o kłamstwo. Mimo wszystko życze pani MartusS miłego dnia a rodzicom ponownie polecam żlobek Krasnoludki.
Witam tak tylko dla ciekawości zaprowadzam tam mojego synka i jak Pani pisze nie ma w Krasnoludkach żadnej dziewczynki.to dość dziwne ponieważ jak odbieram smerfa do domu to dziewczynki się tam bawią.a jeśli jeszcze nawiązując temat do numeru IP to tylko tak dla ciekawości składa się on z 11-stu cyfr gdzie końcowe są kodowane.Pozdrawiam-zadowolony ojciec.
Komuś się nudzi w domu albo jakiś nie spełniony dziennikarz :) faktycznie ten sam IP raz chwali przygodę raz krytykuje raz chwali milo a raz krasnoludki .....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Znowu ten sam adres IP :///

a tak w ogóle to byłam u Krasnoludków i nie było tam żadnej dziewczynki .
image

Witam wszystkich rodziców. Z czystym sumieniem mogę polecić żłobek Krasnoludki w Redzie ul. Wiejska. Od miesiaca chodzi tam moja córka, Panie są bardzo miłe, żłobek nowy , przytulny, czysty. Zostałam mile zaskoczona gdy Panie wyprawiły urodzinki mojej córce ( świadczy to o panującej tam atmosferze ).
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zapraszamy do udziału w zajęciach przedszkolnych wszystkie dzieci od 2,5 - 4 lat.
Oferta:
Starszy Marynarz - 580 zł miesięcznie
(opieka od 7.00-17.00, dwa posiłki, angielski, rytmika)
Marynarz - 380 zł miesięcznie
(opieka 5,5 h dziennie, dwa posiłki, angielski, rytmika)
Dzielny Majtek - 280 zł miesięcznie
(opieka 3,5 h dziennie,rytmika)

Gdzie jesteśmy?
Reda Ciechocino
ul. Akacjowa 9
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
46.151.136* na niebiesko , czy to ID komputera?
ja jestem mamą rocznej Julki, mieszkam obok Przygody i zamierzam wrócić do pracy... to tyle. nie napisałam żadnej opinii czy negatywnej czy pozytywnej na temat jakiegokolwiek żłobka. Opinie mam są dla mnie cenne. Po prostu to ID wydało mi się podejrzane, choć się na tym nie znam, a zależy mi na prawdziwych opiniach. Jeśli panią obraziłam jakkolwiek to przepraszam, ni miałam takiego zamiaru. Dziękuje za pomoc i pozdrawiam
Nie rozumiem, jak mam oczerniać Przygodę skoro nie sprawdziłam tego żłobka i nie posłałam tam mojego dziecka? Do Milo jest mi znacznie bliżej i było mi bardziej na ręke ze względu na okres adptacyjny dziecka ( czego w Przygodzie w żłobku nie ma a o czym nie wspomniałm na forum) . Wydaje mi się, że Ty "gościu" jesteś z konkurencji i wysuwasz daleko idące wnioski....
zaraz, zaraz ...mam pytanie , czy cyferki pod nikiem osoby piszącej post, to ID komputera?
Jaśli tak, to ten post o Milo i post oczerniający Przygodę pisała ta sama osoba, Jeśli tak jest to pozostawiam to bez komentarza...
a jakie Milo ma minusy, bo już sam catering jest dla mnie minusem, czy dania docierają ciepłe?