Widok

Żłobek w Redzie

Mam pytanie mam czy jest waszym zdaniem potrzebny Żłobek w Redzie lub w Rekowie? Ile mogą zapłacić mamy oddające swoje pociechy w fachowe ręce?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Z tego co wiem to jest już kilka grup żłobkowych w Redzie.W Przygodzie i w Calineczce oraz Milo oraz coś jeszcze ale nie pamiętam nazw. Chyba w Rekowie nie byłoby konkurencji jak w samej Redzie. Co do płatności to nie jestem w stanie powiedzieć ile płaci się za żłobki ale znając życie pewnie rodzice chcieliby płacić grosze..
Z tego co ja sie orientowałam, to w przygodzie i calineczce są grupy ale od 2 lat a mnie interesowałby dla dziecka takiego juz półrocznego
jeszcze niedawno był żłobek milo na moim osiedlu, no a wczoraj jak przechodziłam to w tamtym miejscu jest juz weterynarz
tak wiec takiego żłobka z prawdziwego zdarzenia chyba w redzie nie ma?
no i najważniejsze żeby był czynny min. do 18, a nie jak wszystkie okoliczne przedszkola do 17
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
lucja, nie wiem jak nazywa się ten żłobek do którego moja siostra posłała synka ale jak go oddawała to miał pół roczku, i płaci chyba 650 zł/mc
w każdym razie znajdował się na parterze w bloku niedaleko placu zabaw i chyba przedszkola, wiem że go przenieśli w inne miejsce teraz :)
a to może właśnie milo gdzieś indziej przenieśli? tylko że ten był czynny właśnie do 17, a ja pracując do 17 z gdyni orłowa nie dojadę;(
Ja uwazam, ze zdecydowanie jest potrzebny bo nie ma w tej okolicy miejsca, gdzie sprawowanoby opieke nad dzieckiem ponizej 2 lat. W tej chwili wiekszosc mam jak najszybciej musi wrocic do pracy, wiec uwazam ze bylby to swietny pomysl. Powinien byc czynny do 18 bo niestety wlasnie jak napisaly poprzedniczki, wiekszosc placowek jest czynnych do 17. Proponowalabym raczej bliżej centrum Redy, jest tu duzo nowych osiedli i rodzi sie mnóstwo dzieciaczków.
rozumiem, że chcesz oddać półroczne dziecko do żłobka na 10h/dziennie (praca do 17 czyli pewnie od 9, po godzince na dojazdy...)? wiem, że trzeba pracować, ale może jakiś żłobek bliżej pracy? nie będziesz znała swojego dziecka...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
mm a co mi da targanie dziecka ze sobą do żłobka bliżej pracy? to że będzie ze mną spędzało czas w samochodzie??
bardziej rozpatruje znalezienie pracy bliżej domu ale z tym pewnie będzie trudno...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Redzie jest super klub maluszka DZIDZIUSIOWO na ul olchowej - zaprowadzam tam moja córcie od sierpnia i jestem strasznie zadowolona :) brzmi jak reklama ale warto, bo wiem ze moja córcia uwielbia tam chodzic rano jak tylko wStaje mowi ze idziemy do złobka bawic sie z dziecmi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
a w jakim wieku są tam dzieci (na stronie jest napisane ze od 4mcy do 3lat). Interesuje mnie faktyczny wik dziecka. Boje sie troche ze jak bede dawac 2latka na kilka godzin dziennie do grupy z 4-czniakami
chodzi mi o"dzidziusiowo" bo w redzie nie ma chyba innego klubiku maluszka bo zalezy mi by dawać małego na kilka godzin 2-3 razy w tygodniu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niestety w Redzie nie ma dotacji z urzędu na żłobki, stąd ceny nie mogą być zbyt niskie. W najbliższym czasie dodam coś więcej.
Milo jest teraz na przeciwko Lidla, też blok mieszkalny ale maja wyjście do ogródka, piaskownice
powyżej 8 h płaci się 500 zł + jedzenie (albo własne albo 80 zl catering)
dzieci jest koło 12 w ieku od 6 mc do 2,5-3 lat (do grupy przedszkolnej). Opiekunki wg mnie sympatyczne, ja nie narzekam i mały też nie płacze więc chyba jest ok :)
czynny od 6.30 do 17.00 (niestety)
podbijam bo nie mogę znaleźć Milo. Ktoś może mnie pokierować?:) Obeszłam wszystkie budynki w okolicy Lilda i nic:(
Nowy Żłobek w Redzie Ciechocino przy ul. Wiejskiej ''Krasnoludki'' będzie czynny od października w godzinach od 6.30 do 17.00 w razie potrzeb rodziców do 18tej.Cena za 10,5h opieki 500,00 (pierwszy miesiąc, kolejne 650,00)plus wyżywienie. Karnet adaptacyjny 300,00 do wykorzystania w miesiącu 60h. Zapisy już przyjmujemy. Zapraszamy dzieci w wieku od 5m-ca do 3lat.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy istnieje strona internetowa??
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
W trakcie budowy na dniach się pojawi - http://www.krasnoludkireda.pl
yoki - blok mieszkalny na przeciwko wejścia do lidla, parter, na oknie ulotka ze opieka żłobkowa, ostatnia klatka blisko tego sushi bar i chemia z niemiec
Byłam na stronie ale jeszcze w budowie brak galeri a czy można obejrzeć lokal??
Lokal jest w trakcie prac wykończeniowych, w połowie września będzie można obejrzeć, zapraszamy już dziś.