Widok

Żłobki Gdańsk

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Czy jest ktoś kto dostał już informacje że jego dziecko się dostało do zlobka od wrzesnia? Albo wie kiedy takie informacje będą wysyłane?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A w jakim żłobku tak szybko się udało?

Mój synek teraz ma 5 miesiący (8,5 we wrześniu). Młody idzie do pierwszej grupy. Innych dzieci w żłobku nie mam ale za to mam dwie starsze córki i jesteśmy dużą rodziną.

Dziewczyny, które się dostaly: a w jakim wieku są wasze dzieci? Macie starsze w tym samym żłobku?

Z Żagielka dostałam informację w środę, że syn został przyjęty. Do dziś mamy potwierdzić, czy będzie chodził do żłobka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mój synek dostał się do pierwszej grupy. Dostałam maila od Gdańskich żłobków z informacją a później od kierowniczki żłobka z terminem podpisania umowy.

Podanie podaniem ale jestem ciekawa czy z tego rocznej rekrutacji już coś wiadomo. Rekrutacja trwa dwa miesiace a kiedy idzie info do rodzica? Raczej tylko z podań nie przyjmują więc jednym się uda innym nie.

Dzwońcie i piszczcie podania !! Siedząc i czekając na tyłku nigdzie się nie dostaniecie :) Ja jeszcze bym czekała rok , napisałam ze potrzebuje pilnie miejsca w żłobku bo sytuacja mnie zmusza aby powrócić do pracy i nie mam opieki dla dziecka . Po trzech dniach dostałam miejsce :) . W międzyczasie chodziłam do żłobka czy jest możne miejsce .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

W niektórych żłobkach już rekrutacja trwa, rozmawiałam ostatnio z panią której dziecko się dostało. Wszystko zależy od żłobka i kierowniczki.

Ja jestem na 40 miejscu na liście oczekujących. Nie mam takiej informacji. Na stronach żłobka ogłosili teraz limity miejsc. Na dzień dzisiejszy się nie dostaniemy :( (a synek kończy we wrześniu 2 latka).

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry