Widok

Złodziej i partacz

Wejherowo Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Ostrzegam wszystkich przed firmą ,,Fachbud'' -Leszek Medycki-usługi budowlane z Wejherowa.Gościu oferuje wybudowanie domu, ale nie ma o tym pojęcia.Po tej ekipie dom nadaje sie raczej do rozbiórki.Zatrudnia ludzi na czarno z łapanki. LUDZIE NIE DAJCIE SIE NABRAC. Odpiszę na każde pytanie: oszust100@o2.pl.

zuza
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niestety takich oszustów jest więcej, też znam jednego, właśnie jeśli chodzi o budowanie domów!!
Aż się nóż w kieszeni otwiera na takich złodziei!!!!!!
Ciekawe, że mieszkam w domu wybudowanym przez tą firmę już od 4 lat i wszystko jest super. Także z kolei my jesteśmy bardzo zadowoleni
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak czasem bywa, bo u mnie na Osiedlu moja "firma partaczy' też pobudowałą domy wcześniej, pewnie za moją kasę a dla mnie już nie starczyło!!! Tak to już bywa z deweloperami i innymi oszustami!!!!
Uczciwy człowiek tylko pokrzywdzony i nawet Sądy chronią takich złodziei!!!

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak mieszka się w Wejherowie? (34 odpowiedzi)

Być może będziemy musieli wyprowadzić się z Gdańska w okolice Wejherowa, bo mąż dostał dobrą...

gdzie pojemniki na odzież używaną w gdańsku (19 odpowiedzi)

czy jeszcze są takie pojemniki? wiem, że to "mafia", ale lepiej tam wrzucić, niż do...

7latek nie chce czytać (34 odpowiedzi)

Mój syn mimo znajomości wszystkich liter nie chce czytać. Nie umie,nie chce złożyć wyrazu w...

do góry