Widok

Zmiana miejsca

Jeszcze trochę czasu mi zostało, ale zastanawiam się nad przeprowadzką do Trójmiasta, mniej więcej po sezonie. Przede wszystkim zależy mi na zaczęciu od nowa. I tu pytanie raczej do mieszkańców Trójmiasta, czy warto?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niby tak, ale jak już zagubi i wyjdzie tak nago na zewnątrz, to znów perspektywa się zmienia:d
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nic złego w tym nie ma, poza faktem, że dosyć często bywa niestety tak, że kiedy kobieta ową bieliznę zagubi to jest brzydko nazywana, a u facetów jest wręcz odwrotnie ;)

obawiam się że jakbyś zobaczył do czego ten stanik był zamontowany to by ci szybko zazdrość przeszła w niesmak

to, że @Sky wybiera sobie cudze fragmenty i nieudolnie próbuje zmienić ich kontekst, to ja wiem :P
on ma swój autystyczny świat i widzi i słyszy i rozumie tylko to co chce, a co nie chce to udaje że tego nie ma i nie było
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Kocio:

Nic nie ma.
Bęcwał chciał błysnąć cytując niedokładnie jedną z Forumek, która widziała u mnie w szafie damską bieliznę. Ani ona sama jej nie zgubiła, ani jej poprzedniczki.
Jak któraś się bardziej "zadomowiła" to se upychała po szafach jakieś rezerwowe majtki czy pończochy.
Nie raz pisałem o podpaskach czy płynach do demakijażu, jakie mam na wyposażeniu mieszkania. No przecież nie na swój użytek :D

Natomiast fascynuje mnie, jak czasami łaże z suką po okolicznych chaszczach, i widzę np jakiś stanik na krzaku.
Ech.. nutka zazdrości wzbiera :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Przepraszam że nieskromnie się zapytam, ale co jest złego w zagubianiu bielizny przez dorosłych ludzi ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Haha małe Szreki:-)ale trochę tolerancji się należy i szacunku...

I jest, jeśli trolle się nie wpirzają :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

A mial być taki szacunek i wg na tym forum:-)

> Potem na forum stajemy się świadkami epopei o zagubionej bieliźnie.

Bosch... debilizm i na "towarzyskie" zawitał...

Możesz, bęcwałku, wskazać wpis o ZAGINIONEJ bieliźnie?

Jeśli nie, to spylaj robić za propagandową szczekaczkę na "polityce".Za to ci płacą.
No... chyba, że za "ocieplanie wizerunku" również..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Prawda Stara jak świat, sam tego doświadczyłem, więc wiem to z życia:-(
Zamieszkać w Trójmieście, świetny wybór! Morze przez cały rok. Kaszuby z lasami i jeziorami przez cały rok. Ludzie jacyś pogodniejsi jak na Śląsku. Znajdziesz tu przyjaciół i miłość. O pracę łatwo. Bardzo dobra komunikacja kolejowa, dużo tras rowerowych. I coś jeszcze,to ... historia. Na początku lekko nie będzie. Ale jak wytrzymasz wrastanie,to tu zostaniesz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zamieszkać w Trójmieście? Świetny wybór. Morze przez cały rok, Kaszuby z lasami, jeziorami przez cały rok. Pracę łatwo znaleźć, ludzie jacyś pogodniejsi jak na Śląsku. Łatwo znaleźć przyjaciół. No i historia tej ziemi. Trójmiasto, ....tyle możliwości.

Dobrze, w tym przypadku epopei nie będzie, ale dzięki za troskę ;)

@captivateme

Zwracaj baczną uwagę na przygodnie poznanych dawców DNA.
Potem na forum stajemy się świadkami epopei o zagubionej bieliźnie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wiem, mieszkam obecnie nad morzem, dlatego też wybrałam Trójmiasto ;)

Chyba akurat trafiłaś w samo sedno, przynajmniej tak mniej więcej wygląda cała sytuacja ;)

Ok, zacznę nad tym myśleć jak już się tam zadomowie

Nie będziesz wiedziała, dopóki nie spróbujesz :) Mieszkanie nad morzem ma swój urok :)

a tam, czasem jest tak, że ludzie się obydwoje kochają a jednak związek się kończy ;)
np kocham cię ale nie czuję potrzeby bycia aktualnie w związku, chcę prowadzić życie singla ;)

tak czy siak, miłość jak sr*czka- z czasem przechodzi i jest ulga ;)
INSTAGRAM: unbake_my_heart_

Soundcloud: https://soundcloud.com/inga-koz-owska
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tyle wystarczy ;P (ty go kochasz , a on cię zostawił) .... szufladka porzucone ;P

Inne tematy z forum Towarzyskie

Kochanka (207 odpowiedzi)

dlaczego jak oficjalnie się pisze wręcz chwali że było się kochanką to zaraz atakują kobiety że...

Koncery, koncerty i jeszcze raz koncerty! (8 odpowiedzi)

w gdańsku są już porozwieszane plakaty dotyczące KONCERTÓW w tzw. "MUSZLI" chodzi o koncerty przy...

Zdrady wkoło (7 odpowiedzi)

Moja sytuacja jest trudna, narzeczony mnie zdradził na początku roku i nadal sie z tego nie...

do góry