Widok
obawiam się że jakbyś zobaczył do czego ten stanik był zamontowany to by ci szybko zazdrość przeszła w niesmak
to, że @Sky wybiera sobie cudze fragmenty i nieudolnie próbuje zmienić ich kontekst, to ja wiem :P
on ma swój autystyczny świat i widzi i słyszy i rozumie tylko to co chce, a co nie chce to udaje że tego nie ma i nie było
to, że @Sky wybiera sobie cudze fragmenty i nieudolnie próbuje zmienić ich kontekst, to ja wiem :P
on ma swój autystyczny świat i widzi i słyszy i rozumie tylko to co chce, a co nie chce to udaje że tego nie ma i nie było
@Kocio:
Nic nie ma.
Bęcwał chciał błysnąć cytując niedokładnie jedną z Forumek, która widziała u mnie w szafie damską bieliznę. Ani ona sama jej nie zgubiła, ani jej poprzedniczki.
Jak któraś się bardziej "zadomowiła" to se upychała po szafach jakieś rezerwowe majtki czy pończochy.
Nie raz pisałem o podpaskach czy płynach do demakijażu, jakie mam na wyposażeniu mieszkania. No przecież nie na swój użytek :D
Natomiast fascynuje mnie, jak czasami łaże z suką po okolicznych chaszczach, i widzę np jakiś stanik na krzaku.
Ech.. nutka zazdrości wzbiera :D
Nic nie ma.
Bęcwał chciał błysnąć cytując niedokładnie jedną z Forumek, która widziała u mnie w szafie damską bieliznę. Ani ona sama jej nie zgubiła, ani jej poprzedniczki.
Jak któraś się bardziej "zadomowiła" to se upychała po szafach jakieś rezerwowe majtki czy pończochy.
Nie raz pisałem o podpaskach czy płynach do demakijażu, jakie mam na wyposażeniu mieszkania. No przecież nie na swój użytek :D
Natomiast fascynuje mnie, jak czasami łaże z suką po okolicznych chaszczach, i widzę np jakiś stanik na krzaku.
Ech.. nutka zazdrości wzbiera :D
> Potem na forum stajemy się świadkami epopei o zagubionej bieliźnie.
Bosch... debilizm i na "towarzyskie" zawitał...
Możesz, bęcwałku, wskazać wpis o ZAGINIONEJ bieliźnie?
Jeśli nie, to spylaj robić za propagandową szczekaczkę na "polityce".Za to ci płacą.
No... chyba, że za "ocieplanie wizerunku" również..
Bosch... debilizm i na "towarzyskie" zawitał...
Możesz, bęcwałku, wskazać wpis o ZAGINIONEJ bieliźnie?
Jeśli nie, to spylaj robić za propagandową szczekaczkę na "polityce".Za to ci płacą.
No... chyba, że za "ocieplanie wizerunku" również..
Zamieszkać w Trójmieście, świetny wybór! Morze przez cały rok. Kaszuby z lasami i jeziorami przez cały rok. Ludzie jacyś pogodniejsi jak na Śląsku. Znajdziesz tu przyjaciół i miłość. O pracę łatwo. Bardzo dobra komunikacja kolejowa, dużo tras rowerowych. I coś jeszcze,to ... historia. Na początku lekko nie będzie. Ale jak wytrzymasz wrastanie,to tu zostaniesz.
a tam, czasem jest tak, że ludzie się obydwoje kochają a jednak związek się kończy ;)
np kocham cię ale nie czuję potrzeby bycia aktualnie w związku, chcę prowadzić życie singla ;)
tak czy siak, miłość jak sr*czka- z czasem przechodzi i jest ulga ;)
np kocham cię ale nie czuję potrzeby bycia aktualnie w związku, chcę prowadzić życie singla ;)
tak czy siak, miłość jak sr*czka- z czasem przechodzi i jest ulga ;)
INSTAGRAM: unbake_my_heart_
Soundcloud: https://soundcloud.com/inga-koz-owska
Soundcloud: https://soundcloud.com/inga-koz-owska