Widok
PLAGIAT
...nie...ja i- KAŻDY(!!!)-...Nie jestem za STARY(!!!)...po prostu- Ty już umierasz...bez serca...bez tego, co w Człowieku odczynia Nas od zwykłych zwierząt.....................albo...po prostu nie zdajesz sobie sprawy z tego , co napisałeś...lub też-prowokujesz...
....i nie mam zamiaru z Tobą dyskutować...(a zawsze Cię lubiłem...)
ŻAL MI TWOICH ZDAŃ...Mam też nadzieję, że nie jest za póżno na...
....i nie mam zamiaru z Tobą dyskutować...(a zawsze Cię lubiłem...)
ŻAL MI TWOICH ZDAŃ...Mam też nadzieję, że nie jest za póżno na...
Malayach
"Nie opier.... się" , przyjacielska prośba? "zeczy jak cie jutro nie zobacze po poludniu przed wlazem to bede mocno ...khem sam zreszta wiesz co!!!" to mnie uraziło a nie to co napisałeś póżniej! Może odpowiesz że to był żart. Tak domyślam się że to taki Twój ton. Tonu wypowiedzi nie widać na ekranie! A Ty obraziłeś się? Zawiodłeś? Przedstawiłem Ci propozycję która lepiej rozwiąże tą sprawę. Jakbym miał czas to bym Ci przekazał. Czy słyszałeś kiedyś o dwuch kapitanach kopiących okop dla kompani szeregowców? Poza tym pan K chyba nie specjalnie zgodził się na magazynowanie materiałów budowlanych... więc klucza nie będzie. Ostatnio.. cdn. do pracy wzywają
Kiwdul Nneb
Dlaczego Kocborowski nieprzyjemnie Ci się kojarzy? Przecież to tylko dzielnica miasta w której jest bardzo ładny szpital - "Z ZEWNĄTRZ" jak raczył zauważyć Kwisatz, bo na wejście do środka zabrakło coniektórym odwagi. Sale w środku też niczego sobie -> szczególnie te na oddziale dla podsądnych ..i telewizja kablowa jest ..i spacerniak odnowiony ..i okna z profili dźwiękoszczelnych ..i dyskoteki co tydzień - żyć, nie umierać. Ty napisałeś wcześniej Kochorowski, a mnie to się kojarzy wyłącznie z chorobą (np. psychiczną).
PS. Ty efekciarzu!!
PS. Ty efekciarzu!!
Kiwdul Nneb
Patriotyzm jest mimo swojego piękna przejawem ksenofobii. Czy jestem patriotą? Może nie koniecznie juz polskim ale europejskim. Może wciąż teksty patriotyczne wzruszają mnie do głębi ale nie broniłbym przd wykupem polskiej ziemi przez obywateli Wspólnoty Europejskiej. I nie istniej w mej świadomości obawa przed wykupieniem naszego przemysłu przez "obcy" kapitał.
Ifcia
A ja właśnie się dowiedziałem że w moim instytucie podwyżek ani premi w tym roku nie będzie bo obcieli finanse na naukę. A jeśli będzie nie dość dużo publikacji to i wywalą z roboty. Więc cholera wie jak to teraz będzie z tymi urlopami. A na razie trzeba coś napisać, jakiś artykulik czy publikacyjkę. Brrr wolę siedzieć w laboratorium czy robić obliczenia niż pisać artykuły.