Widok

Zwierz

Rozszarp mnie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Atma

Polecam. Mądra rzecz.

Kwisatz

Tego typu "wojna" trwa już...ho ho....

Mixer

Wygodnie tam, w loży obserwatorów?

Dr albert

Diablicy?......nie kuś. Szczerze pisząc z pacyniki nic specjalnie nie wystawało....była ona treściwa , hm, w nieco inny sposób.(....explozja smaku...)

0

Kwisatz

Wygląda to jak nadmiar niespożytkowanej energii. Siła testosteronu.Jeśli potrzebujesz wroga, to znaczy, że walka jest dla ciebie i celem i sensem.
Jaki musi być wróg?(tylko , błagam, nie pisz, że wrogi)

Zwierz

Dlaczego tak boisz się szarości?
(wtym pytaniu jest pewien zamysł, ale odpowiedz)

JASNO, GŁOŚNO I WYRŻNIE - tzn. WYRAŹNIE

Na podstawie przypadkowej karty leczenia z mojego zakładu przedstawię, co (kogo?) badamy (Wszelkie prawdopodobieństwo i zbieżność osób oraz zdarzeń występujących na karcie leczenia z osobami i sytuacjami w rzeczywistości jest całkiem przypadkowe)
Objawy zewnętrzne: 182 CENTYMETROWY MUTANT MODLISZKI.
Prawdopodobna przyczyna choroby: WYHODOWANA NA FUNDAMENCIE SPECJALNYM PRZEZ 1 ARMIĘ WOJSKA POLSKIEGO
Przebieg choroby: PRZYGNĘBIENIE, ŻAŁOŚĆ, SMUTEK, DÓŁ, CHANDRA, EGOCENRYZM, HISTERIA, ŚLEDZIONA
Rozpoznanie: WYIMAGINOWANY PRZEROST FORMY NAD TREŚCIĄ
Zalecenia: DO DALSZEJ WERYFIKACJI NA WYDZIALE PSYCHOLOGII AKADEMII POZNAŃSKIEJ
podpisano za konsylium:
dr. Albert Kocborowski
Psychiatra-Neurochirurg.

Lemira

Kanciaste były frytki i nie do końca strawione krakersy, którymi explodowałaś

Mixer

nie - wywala mnie za podrywanie zakonnic

Plagiat

Z Pingwinami???? Przecież (zależnie od egzemplarza)to albo zoofilia albo nekrofilia

Lemira

Ława sędziowska inkwizycji trochę twarda, ale ujdzie.

Zwierz

Ty sie nie op...dalaj tylko robotaj bo drzwi czekaja a JA SAM ich nosic nie bede. W koncu jak sie ma stolek to trzeba sie przyzwyczajic do odciskow. A jak ci tak nudno w pracy to laduj kilowaty w laser niedlugo bedziemy potrzebowac czegos ciezszego do spawania;) Tak przy okazji ta dygresja bo siede do 2 rano nad poreczna fabryczka pieniedzy i drukuje i drukuje bankonoty a wlasnie skonczyla mi sie ksiezniczka monooke na compie wiec chyba na dzis juz koniec albo sam zobacze ducha.... co nie jest takie niemozliwe. No ale do zeczy jak cie jutro nie zobacze po poludniu przed wlazem to bede mocno ...khem sam zreszta wiesz co!!!

ODPOWIEM...

...na te niektóre bzdurne zarzuty...Ale nie dzisiaj i nie jutro prawdopodobnie.....Ale odpowiem i nie na zarzuty...Ale nie dzisiaj i nie jutro prawdopodobnie...
Odpowiem...gdy mi sie zechce...Albo inaczej-gdy czasu troszke przetrzymam...
Ps.....ale napewno nie jestem K.N. !!! Jeśli już to tylko : K.NN. !!! .....i powinieneś sie cieszyć , że ktoś pamięta o Tobie(bo Ty...niezabardzo...)a jeśli masz włączony telefon w nocy-to znaczy, że ...normalne(tak, jak u mnie....)i to jeszcze-że musisz sie spodziewać -przynajmniej sms, ów-ciesz się, że nie wysłałem Ci posłańca z radiomagnetofonem pod pachą...
Dobrze, cholera-nie dzisiaj miałem odpowiadać!!!ale mnie nerwy biorą na ....taka wdzieczność...na to , że za pamieć o kims...trzeba obrywać jakies bzdurne pouczenia od... Dobrze-kończe, bo źle się to zapowiada.... :(((

...ide spać...

(...)

Amena

Widziałem "Grobowiec świetlików" choć w słabej kopii z cięzkimi do odczytania angielskimi napisami. To naprawdę dobry film. Zmienił to że umarł?

Amena

Może nie rok1984 ale wizja Ziemi z "Ku Gwiazdom" Harrisona. Ta opcja wydaje mi się bardziej realna choć nadlal zbyt fantastyczna. Teraz nadchodzą poważne zmiany. Koniec państw narodowościowych, początek prawdziwej globalizacji. To jest skomplikowany proces i wiele zagrożeń czycha po drodze.

Kabaret

dożuć do tego szpony jak u orła, ogon jak u warana tylko z kolcami na końcu i trochę miękkiego niedźwiedziego futra na grzbiecie. Skrzydła jak u nietoperza tylko dużo większe i dodatkowa para odnóży jak szczypce kraba. I dwa warkoczyki. He he chcesz się ze mną spotkać w ciemnej uliczce?

Lemira

Chlast zgrzyt szarp gręplwrr chlup kap trzask splasz trzask ciap ciap ciab trrrrrrrrrrrrr i po sprawie

Malayach

Nie lubie rozkazów od osób którym się nie podpożądkowałem. Od noszenia i odcisków nie są zazwyczaj ci na stołkach tylko ci trochę niżej siedzący. Ja mam dość zmartwień na głowie. Może weżmiesz Chlodwiga i jego ludzi? To byłoby szybsze. Ja mam dużo zajęć.

Inne tematy z forum Hydepark

Święta Bożego Narodzenia - czy ateiści mają moralne prawo mieć w tym czasie wolne? (74 odpowiedzi)

Poprzez pryzmat szeregu dyskusji na tym forum pomiędzy osobami wierzącymi, a zagorzałymi...

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (27 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

do góry