Widok

a propos

http://m.money.pl/wiadomosci/artykul/nie-bedzie-ograniczen-w-wycince-drzew-na,147,0,2220947.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mikronezja, idź na całość...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Zabrakło mi tam jeszcze jednej złośliwości, więc dorzuciam:

To chyba ta sama Francja, elegancja. Jak u Nowych Ruskich.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mówisz? ;>
Czuję, że w głębi serca masz słabość do Pysia ;)
Gdyby było inaczej, nie szczypałabyś się w poniewieraniu Nim :)

Ps
Brad Pitt !!!!!!!!!!!!!!!!! ~%)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Do Paryża wysłano transport widelców.
Rozumiem, że ma brać przykład z Ciebie? ;>
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rzadko mi się zdarza śmiać inaczej niż wewnętrznie.
Ton i styl łowcy... wyzwalają u mnie wybuchy śmiechu, szczere i donośne a nieużywane mięśnie twarzy aż bolą ha ha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Widelce wysłano, ale zapomniano wysłać wychodki. Też ich w Wersalu nie posiadali.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie wiem ile jest tych kotów. Chyba 4 kotki i 4 kocury. To były wolno bytujące zwierzęta i zostały zabrane w myśl zasady z malego księcia, że trzeba wziąc odpowiedzialnośc za coś, co się oswoiło. Nie mieszkają w wolierze tylko w domu w wolierze mieszkają śmieci bo sita nie dstarcza pojemników i muszą w workach czekać na wywiezienie. Koty siedzą w jakichś szufladach, na kanapach, w koszu z brudami, na regale i w lóżku. I wcale tego nie popieram. Ale nie będę pisał o prywatnych sprawach. To nie moja inicjatywa te cholerne koty. Ja mogę co najwyżej napisać ciekawy post o zależnościach między umaszczeniem kota a jego charakterem. Bo już wiem wszystko. Najfajnkejsze są zdecydowanke koty szare i rude. Pingwiny są ok, bo bezinwazyjne. Białe są wredne i często całkiem głuche. Trikolorki to wrażliwe mimozy co wszystkiego się boją. A czarne są wolne i autystyczne. Niespecjalnie lubię koty. Jeśli już to właśnie szare w paski. One są inteligentne, nie narzucają się i potrafią zadziwiać. Ludzie oczywiście najmniej chętnie przygarniają te szare. Ale ludzie to troche głupawi bywają. Działają emojonalnie a. Nie racjonalnie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W ramach pociechy (marnej) informuję, iż na spędzie 'kociarzy' w ECS były osoby np. z 20-tką kociatych w obejściu. Szanując prywatność dodam tylko, że wiem z praktyki jak trudno wyperswadować to i owo np. starszemu pokoleniu, np. w temacie liczby milusińskich na pokładzie;)

> o zależnościach między umaszczeniem kota a jego charakterem. Bo już wiem wszystko.
Nieprawda, nic nie wiesz;) Nic kompletnie. Tu wiewiórka padła i nakryła się ogonem ze śmiechu. Chociaż nie, w jednym masz rację - bury pręgowiec dachowy często bije rasowce na głowę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (105 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

do góry