Widok

fajna zabawkaw Biedronce dla dziecka 18+ MUZYCZNA CIUCHCIA

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
W Biedronce są fajna muzyczna ciuchcia do tego tania - 35 zł. Synek ma 15 miesięcy i jak ją zobaczył to przez godzinę go nie było :) tak mu się zabawka spodobała...
ma tory, sama po nich jeździ (na baterie) + trzy wagoniki ze zwierzętami które można wyciągać.
polecam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wczoraj zerknęłam faktycznie sa juz całkiem niezłe zabawki kuchnie , ten zestaw właśnie :-) warto zajrzec
a jest na stronie? bo nie widzę ale może źle patrzę

a nie wiem czy są na stronie ale za tą cenę na prawdę warto...
są też projektory do usypiania z muzyczką, samochodziki które jak się naciśnie głowę kierowcy to sam jedzie i tak jak wspomniała koleżanka wyżej kuchnie - też fajne :)

aaa i puzzle które po ułożeniu mają kształt piłki :)
Są to zabawki dobrej jakości czy taki chińskie co się raz wda zepsują ??
w Biedronce mają naprawdę dobre jakościowo zabawki - nigdy nie narzekałam - szczególnie dla tych mlodszych dzieci są fajne i w dobrych cenach.
dobra jakość. to nie ten plastik za 5 zl co po jednym dniu pęka itp...Firma Elefun robi te zabawki dla Biedronek.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

jak oszczedzacie ? (27 odpowiedzi)

witam dziewczyny napiszcie plis jak oszczędzacie, jakie formy, jakieś rygory, albo na czymś...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

do góry