Widok

rajstopy ciążowe- gdzie kupujecie?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
gdzie kupujecie rajstopy ciążowe , opócz h&m?
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
na stoisku z rajstopami w Carefourze na Morenie, a ostatnio zamówiłam w sklepie alenogi.pl
image[/url]

image
w mothercare w Klifie - czasem są ciekawe promocje - np 20 DEM para za 15 zł.
image

image
w tesko na hali sa fajne ,ja nosilam w ciazy i bylam zadoolona
w H&M:)
image
image

w H&M sa extra, ale też nie zawsze się trafi. Ja ostatnio trafiłam na rajstopy GATTY i przynajmniej szybko mi sie nie posypały, jak to było z przypadkowymi kupionymi w sklepach ;)
np. http://wyrafinowana.pl/gatta-donna-40-rajstopy-damskie.html ale też czasem można trafić na nie na rynkach, targach ;-)
w sklepie ciążowym we wrzeszczu na ul.Klonowej bardzo wygodne mają bardzo duży wybór kolorów byłam naprawdę zaskoczona
Ja kupowałam takie bezuciskowe Gatta. Duże rozmiary nie mają podwójnych klinów a są super na brzuszek.
Gatta specjalny model "ciazowy" sa rewelacyjne-nosilam tuz przed porodem i miescily moj mega brzuch ;D
czy są gdzieś rajstopy ciążowe ale takie bez stóp? jak legginsy? może ktoś ma na sprzedaż? :)
w Gatta takie leginsy ciazowe 100den. jak rajstopki a jednak leginsy :)
o właśnie o takie mi chodzi :) można dłużej ponosić niż jednodniowe rajstopy :D
zwykłe z podwójnym klinem i ten podwójny klin zamiast na pupę zakładałam na brzuch :)
hmm a tak nie próbowałam :D mam dwie pary takich super ciepłych i mnie uciskają już w brzuchu, więc spróbuję założyć na odwrót, dzięki ;)
Zapraszam do odwiedzenia nowego sklepu internetowego e-ciazowe.pl dla młodych mam i kobiet w ciąży. Znajdziecie tu przydatne i praktyczne akcesoria i ubrania, oraz chusty i rajstopy oraz legginsy ciazowe, które sprawia, ze Tobie i Twojemu maluchowi będzie wygodnie.
Tylko teraz wiele wiosennych promocji, nie przegap okazji i zajrzyj do nas :) http://www.e-ciazowe.pl
A ja kupilam ostatnio w rossmanie za ok 14zl, duzy wybor i legginsy tez byly.
Ale jeszcze nie nosilam wiec o jakosci sie nie wypowiem i wygodzie
w Marilynie. Można zamiennie dla kobiet w ciąży i dla pań z nadwagą (rubens). Są to te same rajstopy tylko inna nazwa żeby żadna z Pań się nie obrażała ;) tylko kolory są inne, dlatego można zamieniać. Dużo Pań w ciąży kupowało też biodrówki. W Marilynie Erotic VB z pasem silikonowym na biodra - nie zjeżdżają ;)
Babcia mi kupuje w takiej "babciowej" hurtowni Interszyk na Marynarki polskiej- czy gdzieś tam.
a jest :) tam jest Gatta
O właśnie- tam jest Gatta- mają duży wybór rajstop, jestem z nich zadowolona. Też mają tam przeogromny wybór rajstop dla dzieci- Gatta, Wola.
Ja nosilam z rossmana, i byłam zadowolona:-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Opinia została zablokowana przez moderatora
W rossmanie tez maja ciążowe rajstopy tylko brałam większy niz zazwyczaj rozmiar. Jakaś ta rozmiarówka zaniżona wg mnie była.

Pełna wyprawka dla mamy i dziecka wyprawka do porodu dla mamy i dziecka jest do kupienia sklepie Piękny Brzuszek

Poduszki ciążowe, majtki poporodowe, koszule do karmienia, podkłady higieniczne, wkładki laktacyjne, po prostu wszystko

https://pieknybrzuszek.com/wyprawka-do-porodu

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

szkoła Montessori - ktoś miał styczność? (57 odpowiedzi)

Chciałam poprosić o opinie osoby, które mają/znają dzieci uczęszczające do szkoły (nie...

Wakacje z dziećmi (118 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

Pomocy! Jaka pralka najlepsza? (222 odpowiedzi)

Witam. Dziewczyny doradzcie jaka pralke wybrac? Obecnie mam whirpoola ktora ma 4 lata i była juz...

do góry