Widok

rajstopy czy ponczochy

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
hej dziewczyny nie wiem na co sie zdecydowac rajstopy czy ponczochy, boje sie ze ponczochy moga zjechac:(? co myslicie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nic nie zjedzie,nie boj zaby

ja jako zagorzały przeciwnik rajstop proponuje Ci pończoszki samonośne
mają teraz tak dobre gumki że nie ma szans żeby Ci zjechały ;)
sama miałam na slubie i udało się bez żadnych przygód ;)
natomiast rajstop nienawidzę, czuję się w nich jak w jakimś pancerzu i w dodatku cały czas muszę je poprawiać :/ wrrrrr

ponczochy nie zjada,nie ma szans!

ponczochy!!!!!!!!!!!!!! Nic nie zjedzie, tylko nie kremuj nog za mmocno, ale tak to sie do cala przylepial, ze trudno bedzie potem zdjac!!!

Rajstopy nie wygodne i ladniejsze i bardziej sexy na noc poslubna ;o))
dzieki dziewczyny:), tez nieznosze rajstop........ale mialm ostatnio problemy z ponczochami tuz po wyjsciu zdomu zjechaly mi:(, ale dobra beda ponczochy:)!!!, to teraz jaki kolor do sukni ecri:)?
Oczywiście do sukni ecru- pończochy w kolorze ecru- ja takie miałam i nawet mam jedną parę do odstąpienia komuś( nieużywane, zapakowane, kupione na zapas,w razie czego) a ja miałam pończochy samonośne i jeszcze do tego kupiłam pas do pończoch i jeszcze je przypięłam. Więc nawet nie drgnęły
ponczochy, koloru ecru

Gosiu, chyba masz baaardzo szczupłe nogi, albo miałaś źle dobrany rozmiar pończoch (albo firma jakaś podejrzana i kiepski silikon pod koronką)... Ja w pewnym momencie wesela miałam całkiem mokre nogi (bo było tak pioruńsko gorąco), a pończochy nie przesunęły się nawet o milimetr.

Do sukni w kolorze b. jasnego ecru miałam identyczne, matowe, bardzo cienkie pończochy. Na nodze wygladały niemal jak cieliste, a koronka na górze ładnie wyglądała i pasowała do reszty ubrania. Np. Gatta ma bardzo duży wybór odcieni i rodzajów pończoch.
dzieki dziewczny:) teraz juz jestem przekonana:)
jesli zalozysz nowiuskie i w miare dobrej firmy nie maja prawa sie zsunac:) no i nie zakremuj zbyt mocno nozek a bedzie git:)))

ja miałam suknie ecru i założylam moje ulubione pończoszki Sanpellegrino 15 dm kolor Antilope

ja moherowe kalesony na wypadek gdyby bylo -20 stopni :P

eeeeeeee oczywiście z epończochy!!!!!
Gdzie tam - nie zjeżdzają na 200%

tez myslalam ze nie zjezdzaja.....ale mi niestety jedna zaczela sie zsuwac i w trakcie wesela musialam zmieniac na rajstopy. Ale fakt ze jedna noge mam ciut szczuplejsza.
Tak czy siak uczucie "zjezdzajacych ponczoch" jest okropne ;-(
co do pończoch samonośnych. Kiedyś na ulicy zjechała mi do kostki:) Nie wiem od czego to zależy... Może to się trzyma dobrze tylko na chudych nogach? Ja jestem raczej okrągła, może dlatego....

A ja miałam ślub i wesele w sierpniu i nie włożyłam ani rajstop ani pończoch, tylko buty na bose nogi i nikt się nie zorientował, bo miałam długą sukienkę;-P

Było mi b.wygodnie - polecam!
jak zjezdzaja to ubiez sobie pas... jest praktyczny i baardzo sexi :)) przynajmniej moj michu tak uwaza :D (prosiak)

Pas jak najbardziej. Ale bez pasa już nie zaryzykuję:P

Ja miałam pończochy i nei zjechała mi żadna trzymałą sie na miejscu.

do góry