Widok

aktualne najtansze taxi w gdansku poleccie cos!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
jak w temacie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeżdże taxi Dajan, stawka wejsciowa 7zl, 2 zl za km (stawka dzienna)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zdecydowanie DAJAN. Najtańsi w Gdańsku
TSD SCORPION - to co prawda nie taxi ale dzialaja tak samo. 2 zł za km bez opłaty za wejście, do chyba 7 km stała opłata 15 zł, tylko czasami długo trzeba czeka, wiec lepiej czasami zamówić sobie autko na okreslona godzine. Polecam!
Ja również polecam TSD Skorpion
tutaj masz ich stronkę
http://www.tsdskorpion.eu

aha i czas oczekiwania jest dosy długi, chociaż czasami uda sie do 15 min czekac, ale w weekendy to ok godz (w nocy)
http://citydrivers.pl/oferta.html

1,60 za 1 km :)
imageimage
no wlasnie, potrzebowalam z dzieckiem szybko do lekarza i nie popatrzylam sobie na te oplaty a nie mialam nawet 15 km:/ gosciu chcial 15 zl zaplacilam tylko 10
aga - a to ze mna rozmawialas przez tel o kursie :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
kasia - no wlasnie citydrivers maja 1,60 za km w dzien, ale za to maja oplate za podjazd (nie wiem czy też za strefy nie maja i za postój na światłach) wiec chyba w sumie wychodzi drożej, w weekend i w nocy sa drożsi bo 2,10 za km + podjazd
nie mają stref, to napewno,,,placi sie za 1km bez wzgledu za korki swiatła,,fakt ze za podjazd cos sie placi no a taryfa nocna 2,10

jechalam tydzien temu w nocy sobota z przerobki pod aqua park i zapl 45zł,,wiec to chyba nie drogo jak za taką odległosc..
imageimage
obliczyłam że w Skorpionie za trase z Przeróbki ( wzielam przykladowo ul Siennicka) do Aqua wyszło by ok 36 zł
ojej powaznie,,az niemoziwe 10zl taniej

to faktycznie,,,,
imageimage
ja uwazam ze i jedni i drudzy sa sporo tansi niz taxi, ale zawsze sobie podlicze ile mniej wiecej jest km ( korzystam z www. targeo.pl i wyliczam sobie ile zapalce tu i tam za kurs)

ja raz jak musialam dluzej czekac na Skorpiona (a jechalam z mala do lekarza) zadzwonilam do city ale tez mieli dlugi czas oczekiwania wiec zadzw znowu do skorpiona

ale wlasnie mnie tez ten 1,60 za km raz skusil a suma sumarum wyszlo drożej (ja to tak sobie wymyslilam ze to tak jak w banku - trzeba czytac to co drobny druczkiem :-) )
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A nie prawda komfort taxi najtaniej 5.6 zl stawka poczatkowa w tym juz 1km ;) z chelmu do dworca 11zl :)
w sobotę z Jasienia(Źródlana) na Przymorze zapłaciłam 33,40zł (Dajan) :)
Dzwoń do City Drivers Taxi są najtańszą taxi w Gdańsku. Szybko podjeżdżają.
Tanie taxi w Gdańsku to City Taxi Gdańsk. Jest to najtańsze taxi w Gdańsku.
https://citytaxi.gda.pl/ to City Taxi Najtańsze taxi w Gdańsku

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Rodzina zastępcza ??? (16 odpowiedzi)

Witam, Mam sprawę do osób prowadzących rodziny zastępcze. Nagle oszalałam! Znalazłam dla...

Pomysły na tegoroczne prezenty : (44 odpowiedzi)

Jakie są wasze tegoroczne pomysły na prezenty - dla męża/chłopaka, mamy, ojca, teściowej. teścia,...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (23 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry