Widok

akupresura / akupunktura

Gdzie sprawdzony gabinet w Gdańsku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
akupunktura - na Legionów 54, czynne (dane sprzed roku, więc nie wiem, czy aktualne): pon-pt, 10-14. Nie trzeba wcześniej się umawiać. Przyjmuje pani z Mongolii, która jest lekarzem medycyny. Bardzo dobra!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A krzywdy nie zrobi? Nie byłam nigdy, ale tradycyjne metody i rehabilitacja nie bardzo pomagają.
Jeśli nie jest w stanie pomóc - powie i odeśle do innego lekarza. Mi krzywdy nie zrobiła, używa jednorazowych igieł i ma tytuł lekarza medycyny, a nie jest tylko posiadaczką jakiegoś trzydniowego kursu akupunktury.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A tak dokładniej jaki jest problem, bo mam coś na myśli tylko nie wiem czy się nada.
Gdynia Chwarzno yam w domu jednorodzinnym przyjmuje też facet z mongolii lekarz medycyny , ul Zauchy.
Witam . Moze jakiś adres dokładniejszy albo imie i nazwisko tego lekarza na zauchy bo nic znalesc w necie nie moge

bo to nielegalni ....uzdrawiacze...nastawiacze ,,kręglarze itd

Udałam się do http://isn-studio.pl/2022/08/09/odpowiednie-wykonywanie-akupunktury/ naprawdę polecam.
projekt odnowa.com. na Zaspie, p. Agata Orlowska. gabinet masazu i akupunktura.

No mooze nie w gdansku, ale da sie dojechac http://akupunkturapokrywka.pl/ , polecam. Naprawde dobry gabinet, ufam im w 100%

Inne tematy z forum Zdrowie

Nieoperacyjne powiększenie biustu (5 odpowiedzi)

Cześć. Czy są może jakieś skuteczne ćwiczenia na to aby powiększyć nieoperacyjnie biust ?...

Mój mąż ma problemy ze wzwodem (20 odpowiedzi)

Mam prośbę.Mój mąż ma problemy ze wzwodem. O dwóch lat chociaż teraz jest coraz gorzej bo o ile...

Hiszpańska mucha czy to działa? (9 odpowiedzi)

Witam, ostatnio zamówiłem kropelki hiszpańska mucha żeby jeszcze bardziej polepszyć życie...

do góry