Widok

alergolog dziecięcy NFZ Gdynia

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
polećcie proszę
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na Abrahama na pewno jest alergolog na nfz
Przychodnia U Żródła Marii na Karwinach. Dwie panie doktor sa rewelacyjne. Alergolog-pulmonolog.
Ja z corka chodzę do dr. Chrościckiej.
tel. 58/629-21-11
Alergolog Wisz-Wolska na Abrahama, ale jak szukasz alergologa-pulmonologa to na Karwiny do dr Chrościckiej :)
image
byłam u Wisz -Wolskiej konkretna acz wg mnie rutyna. nie porozmawiasz z nią o problemie. Życzy sobie tylko szybkie odp. na jej pytania. Nie mogłam nic skonsultować jak coś chciałam zapytać od razu sprowadzała mnie do poziomu podłogi. Z dzieckiem żadnego kontaktu sucha oschła . Oceniam na 3.
dzięki :-)
ja niestety podzielam zdanie co do Pani Wisz- Wolskiej, oschła, zero podejścia do dziecka...sprawiała wrażenie poirytowanej gdy dziecko nie chciało "współpracować"....wywracała oczami. Idziemy na kontrol, mam nadzieję, że jest dobrym fachowcem.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

polećcie pakiet medyczny (112 odpowiedzi)

jestem w trakcie poszukiwań i chętnie poznam oferty, jakie macie. Nie ukrywam, że szukam pod...

pilnie prawnik (24 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...

Leczenie zębów mlecznych... (18 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

do góry