Widok

alimenty

Witam mam pytanie ile mam na dziecko placic alimentow jesli zarabiam 1800 zl na renke w tym musze mieszkanie oplacic 600 zl rachunki 200 zl dojzd do pracy 250 zl telewizja internet 50 zl abonament za tel 50 zl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

On tak "stawia...", "domyśla się..." i ani razu nie może trafić w sedno. Chyba żona go wali na boku i musi wylać na kogoś swoje frustracje :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czyżbym uderzyła z Twój czuły punkt? Nie wiem z czego to wywnioskowałeś to wszystko, ale nie mogłeś pomylić się bardziej :) Nie mam ani jednego kredytu, jako kobieta z średnim wykształceniem zarabiam kilkaset złotych więcej niż autor wątku, który jako mężczyzna ma więcej możliwości zarobku, więc nie jest to wcale trudne przedsięwzięcie. Nie wiem też gdzie wyczytałeś, że autor chce płacić na tego, jak to określiłeś bachora, ja widzę jedynie troskę czy aby sąd nie będzie kazał mu płacić za dużo... Ale jak Ty tak bardzo chcesz chłopu pomóc to może zaproponuj mu posadę u siebie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja też nie mam bachorów, ale mam dzieci :P
Domyślaj się dalej, bo z tym u ciebie ciężko ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

ale ja nie mam bachorów, ....domyślam się ze to taki kontratak cytowanie "po prosić" Najwazniejsze ze placi alimenty i o nic nie pyta :)

Zabawny jesteś, a może sfrustrowany, bo - jak rozumiem - połowa rzekomo twoich dzieci okazała się mieć inne geny? ;)

A, nie widzę potrzeby, żeby "po prosić" o cokolwiek ojca moich dzieci :P

po pros ojca swoich dzieci żeby sprawdzil czyje geny nosza ,ciekawe jaki będzie rezultat....

~lola... kobieta zaradna, ogarnieta, kobieta biznesu, stawiam ze, masz więcej wziętych kredytow niż wlosow na glowie. Facet zapytal o rade a nie o krytykę . Zarabia tyle ile zarabia to, jego sprawa,nie jest bumelantem chce placic na bachora to, warto chłopu pomoc...
Dla Loli złodziej, oszust czy kombinator jest autorytetem byle miał kupe siana .Balbym się z toba lola zadawać.....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

>Co drugie to dziecko zrobione na boku

Prowadzisz statystyki? ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zrob badania genetyczne teraz to podstawa dla każdego kto ma placic alimenty. Co drugie to dziecko zrobione na boku...Takie badanie to jednorazowy wydatek a alimenty to 26 lat trzeba placic...

1800 zł na "renke"? d*pa, a nie facet jesteś... Z wypowiedzi wnioskuję, że nie jesteś pracownikiem umysłowym, ale z dwoma sprawnymi rękami i odrobiną chęci spokojnie mógłbyś zarabiać więcej. Skoro byłeś w stanie spłodzić dziecko to teraz jesteś za nie odpowiedzialny, więc najwyższa pora zachowywać się jak dorosły.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dziecko ma "pultorej rocKu nawet nie", wiec chyba zdążył się oswoić z obowiązkami wynikającymi z faktu bycia ojcem.
Ma dziecko na utrzymaniu, niezależnie od tego czy jest w związku z matka dziecka, czy nie.
Proponuje jeszcze porozczulać się nad tatusiem, który biadoli ze musi utrzymywać swoje dziecko.
Od pracy jeszcze nikt nie umarł, wiec do roboty chłopie.... i tyle na ten temat.

@ Skydiver:
>Ale z czym ma się oswajać ?

Z tym, że utrzymanie siebie i dziecka będzie go kosztowało dużo więcej niż do tej pory. Z tego co napisał widać, że martwi się, że nie będzie go stać na odwiedzanie syna. Oczywiście sąd nie rozwiąże problemu braku pieniędzy i oboje z matką dziecka będą musieli wziąć się w garść, co w dłuższej perspektywie może wyjść na dobre, ale póki co spędza sen z powiek.

Cóż, macie rację z tymi przepychankami. Nawiązując do powyższych uwag, przychodzi mi jakże aktualny cytat : " Ojcze, przebacz im, bo nie wiedzą, co czynią"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Wątek jest o alimentach, a nie polityce.
Mikro, faktycznie.... posty forumowego kretynka zwykle są pomijalne ze względu na poziom inteligencji autora.
Tak powinno być tez tym razem, przepraszam.

Fakt. Od dłuższego czasu zastanawiam się po co w ogóle wchodzę na to forum. Pewnie dlatego że przyzwyczajenie drugą naturą człowieka. Natomiast wątki w których przeważają wypowiedzi trzech naczelnych (kompletnie nieudolnych) agitatorów politycznych tego forum pomijam całkowicie bo szkoda mi czasu na czytanie tych bredni. Na szczęście zostało tu jeszcze kilka piszących sensownie osób.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Z każdego wątku zrobicie prywatną przepychankę na słowa i epitety, aż mi Was żal, Panowie...

@Forumowy kretynku, tak pierd***isz po prostu dla sportu ?
Musisz mieć strasznie nieudane życie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mnie zaś dziwi że ciebie nie dziwi. Gdyby to co mnie dziwi ,było by tym co ciebie nie zdziwilo, nie dziwił byś się.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

> Czytam i nie kumam o co chodzi

Zupełnie mnie to nie dziwi
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czytam i nie kumam o co chodzi. Co jest tekstem oryginalnymi a co rozwinięciem i tlumaczeniem.

Inne tematy z forum Hydepark

Czy mężczyźni mogą chodzić w spódnicy? (29 odpowiedzi)

Tu i ówdzie kreatorzy mody zachęcają mężczyzn do założenia spódnicy. Chodzi o spódnicę szytą dla...

Grajdołki (111 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (784 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry