Widok

aloes kwiat-RUMIA gdzie kupić?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rumia Temat dostępny też na forum:
Witam!
Wiecie moze w jakim sklepie w Rumi mozna kupic kwiat aloes?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kiedyś usilnie szukałam takiego. I wydaje mi się, że trafiłam w Auchan (w Gdańsku), ew. w jakimś markecie budowlanym. Musisz po prostu trafić, to nie jest teraz popularny kwiat. No albo od kogoś wziąć szczepkę.
image[/url]image[/url]
słuchaj a może w tej rumskiej kaktusiarni?
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
nooo, w kaktusiarni wypadałoby żeby był ;-)

jak nie zdobędziesz, to mogę Ci zorganizować od mojej mamy, ona ma duuuzo aloesów i nawet mnie nimi karmiła i do ran przykładała ;-), ale nie wiem kiedy będę w Rumi-jakoś w ciągu miesiąca
a gdzie jest ta kaktusiarnia w rumi? bo ja krotko tu mieszkam i wiem gdzie sa tylko podstawowe rzeczy :))

no wlasnie chodzi mi o te rany, bo bardzo pomaga lepiej jak kremy itd

jak nie zdobede to popros od mamy dla mnie :))bo obeszlam wczoraj wszystkie kwiaciarnie i nic....
Ja kupiłam aloes u babeczki, która miała stolik wystawiony przed jednym z domówi jak się idzie do Auchan. Tydzień temu teżmiała. Zapłaciłam całe 5 zł
Wiecie, że najlepiej pomagają min. 3 letnie roślinki?
Ja swojego mam od 1,5 roku, gigant się zrobił i ma full małych, ledwo ostatnio mi się go udało przesadzić.
Hmmm właśnie coś mi wyskoczyło na brodzie ni to pryszcz ni to opryszczka zagoić się nie chce, potraktuje zielonym, zobaczymy ;)
Jakby co to ja też dysponuje naszczepkami- Gdańsk Chełm/Orunia.
imageimage
w niedziele bede szla do auchan to moze spotkam ta pania

gdansk dla mnie za daleko :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Mieszkanie na Kiełpinku (Wiszące Ogrody?) ul. Przytulna - jak tu się mieszka? (44 odpowiedzi)

Witam, planują zakup mieszkania na ul. Przytulnej, proszę o opinię czy dobrze się mieszka w...

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...

Dieta 1000 kcal- szukam dobrej i przejrzystej rozpiski produktów (35 odpowiedzi)

Dziewczyny postanowiłam się wziąć za siebie. Chciałabym spróbować spożywać ok. 1000-1200 kcal...

do góry