Widok

aloes kwiat-RUMIA gdzie kupić?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rumia Temat dostępny też na forum:
Witam!
Wiecie moze w jakim sklepie w Rumi mozna kupic kwiat aloes?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja kiedyś usilnie szukałam takiego. I wydaje mi się, że trafiłam w Auchan (w Gdańsku), ew. w jakimś markecie budowlanym. Musisz po prostu trafić, to nie jest teraz popularny kwiat. No albo od kogoś wziąć szczepkę.
słuchaj a może w tej rumskiej kaktusiarni?
nooo, w kaktusiarni wypadałoby żeby był ;-)

jak nie zdobędziesz, to mogę Ci zorganizować od mojej mamy, ona ma duuuzo aloesów i nawet mnie nimi karmiła i do ran przykładała ;-), ale nie wiem kiedy będę w Rumi-jakoś w ciągu miesiąca
a gdzie jest ta kaktusiarnia w rumi? bo ja krotko tu mieszkam i wiem gdzie sa tylko podstawowe rzeczy :))

no wlasnie chodzi mi o te rany, bo bardzo pomaga lepiej jak kremy itd

jak nie zdobede to popros od mamy dla mnie :))bo obeszlam wczoraj wszystkie kwiaciarnie i nic....
Ja kupiłam aloes u babeczki, która miała stolik wystawiony przed jednym z domówi jak się idzie do Auchan. Tydzień temu teżmiała. Zapłaciłam całe 5 zł
Wiecie, że najlepiej pomagają min. 3 letnie roślinki?
Ja swojego mam od 1,5 roku, gigant się zrobił i ma full małych, ledwo ostatnio mi się go udało przesadzić.
Hmmm właśnie coś mi wyskoczyło na brodzie ni to pryszcz ni to opryszczka zagoić się nie chce, potraktuje zielonym, zobaczymy ;)
Jakby co to ja też dysponuje naszczepkami- Gdańsk Chełm/Orunia.
w niedziele bede szla do auchan to moze spotkam ta pania

gdansk dla mnie za daleko :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

do góry