Widok

amniopunkcja

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, doradźcie mi........

test zintegriwany wykazał, że jestem w grupie podwyższonego ryzyka - tzn. jest szansa 1 na 189 że moje dziecko będzie miało zespół Downa.

Jestem w 15 tygodniu ciąży, po dwóch poronieniach.....

Co byście zrobiły na moim miejscu? Poddać się temu zabiegowi? Nie chciałabym niepotrzebnie ryzykować, ale z drugiej strony chciałabym mieć 100% pewności że dziecko będzie zdrowe....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
czuc bo igla jest grubsza znieczuleniem jest tylko nospa wzieta polgodzinki przed zabiegiem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kochane moje dziewczyny!!! Dziś rano odebrałam wynik i jest OK! Mój maluszek będzie zdrowy! Jaka wielka ulga............
GRATULACJE!!!:-))
Teraz mozesz byc spokojna:)

i po co były te nerwy na zapas...
cieszę się, że wszystko jest w porządku
A podziwiam za odwage. Tez pewnie wolalabym sie upewnic, ale tego badania chyba bym nie przeszla - juz jak sobie wyobrazam jak Ci te igle wbijali, to niemalze mdleje:(

super wiadomość:)))teraz możesz się cieszyć na maxa:))))))gratuluję i życzę spokoju
gratulacje :) teraz bedziesz miala przy najmniej spokojne sw oraz dalsza czesc ciazy :)
Gratuluję:):)to cudowna wiadomość:)teraz pozostaje zyczyc spokoju w dalszeych miesiacach ciazy oraz duzo zdrówka dla Ciebie i dzieciaczka:)
super, gratuluje:)
image
image
aha, a na tym wyniku jest jeszcze napisane: XX - co oznacza, że noszę dziewczynkę!!!!
to podwójne gratulacje:))))my tez oczekujemy dziewczynki:)....
Wiedziałam że będzie dobrze. Cieszę się bardzo. GRATULUJĘ- teraz odpoczywaj i dbaj o siebie.
Witam ! Koniecznie zrób badanie, aminiopunkcję. Tylko sie upewnisz, że wszystko jest ok i będziesz się cieszyć najpiekniejszym czasem dla kobiety jakim jest ciąża. W mojej rodzinie było takie badanie wykonywane, jest bezpieczne, zawsze jest znikome ryzyko, i potwierdziło, że dziecko będzie zdrowe...Życzę powodzenia, cierpliwości i dużo zdrówka...
gratuluje z całego serduszka!!!!!!

Inne tematy z forum Zdrowie

Mały penis we wzwodzie (8 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (7 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...

Szukam seksuologa, problemy ze wzwodem (8 odpowiedzi)

Witam . Prosze o poważne odpowiedzi.Mam problemy z erekcją. Szukam dobrego seksuologa ,...

do góry