Widok

amniopunkcja

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny, doradźcie mi........

test zintegriwany wykazał, że jestem w grupie podwyższonego ryzyka - tzn. jest szansa 1 na 189 że moje dziecko będzie miało zespół Downa.

Jestem w 15 tygodniu ciąży, po dwóch poronieniach.....

Co byście zrobiły na moim miejscu? Poddać się temu zabiegowi? Nie chciałabym niepotrzebnie ryzykować, ale z drugiej strony chciałabym mieć 100% pewności że dziecko będzie zdrowe....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
czuc bo igla jest grubsza znieczuleniem jest tylko nospa wzieta polgodzinki przed zabiegiem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kochane moje dziewczyny!!! Dziś rano odebrałam wynik i jest OK! Mój maluszek będzie zdrowy! Jaka wielka ulga............
GRATULACJE!!!:-))
Teraz mozesz byc spokojna:)

i po co były te nerwy na zapas...
cieszę się, że wszystko jest w porządku
A podziwiam za odwage. Tez pewnie wolalabym sie upewnic, ale tego badania chyba bym nie przeszla - juz jak sobie wyobrazam jak Ci te igle wbijali, to niemalze mdleje:(

super wiadomość:)))teraz możesz się cieszyć na maxa:))))))gratuluję i życzę spokoju
gratulacje :) teraz bedziesz miala przy najmniej spokojne sw oraz dalsza czesc ciazy :)
Gratuluję:):)to cudowna wiadomość:)teraz pozostaje zyczyc spokoju w dalszeych miesiacach ciazy oraz duzo zdrówka dla Ciebie i dzieciaczka:)
super, gratuluje:)
image
image
aha, a na tym wyniku jest jeszcze napisane: XX - co oznacza, że noszę dziewczynkę!!!!
to podwójne gratulacje:))))my tez oczekujemy dziewczynki:)....
Wiedziałam że będzie dobrze. Cieszę się bardzo. GRATULUJĘ- teraz odpoczywaj i dbaj o siebie.
Witam ! Koniecznie zrób badanie, aminiopunkcję. Tylko sie upewnisz, że wszystko jest ok i będziesz się cieszyć najpiekniejszym czasem dla kobiety jakim jest ciąża. W mojej rodzinie było takie badanie wykonywane, jest bezpieczne, zawsze jest znikome ryzyko, i potwierdziło, że dziecko będzie zdrowe...Życzę powodzenia, cierpliwości i dużo zdrówka...
gratuluje z całego serduszka!!!!!!

Inne tematy z forum Zdrowie

Naprawdę dobry Dom Seniora znacie? (13 odpowiedzi)

Szukam odpowiedniego miejsca a niestety w Gdańsku i okolicach nie znalazłam takiego domu, który...

Jaki preparat na odchudzanie ? (70 odpowiedzi)

Jaki preparat na odchudzanie polecacie ? Bardzo prosze napisac - dlaczego dany preparat (...

do góry