Widok

manekin

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
dziewczyny bylyscie moze tam niedawno,dobre jest jedzenie,moze cos polecacie,jakiegos konkretnego nalesnika?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
też jestem ciekawa opinii :)

tyle razy chciałam tam pojechać(byłam tylko w Toruniu) - i jakoś nie dojechałam ;P
ja polecam, duże porcje, niskie ceny, tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość, bo mają naprawdę duży ruch. Co do konkretnych naleśników, to rzecz gustu, wybór jest spory. Z deserów polecam szarlotkę, duża porcja z lodami za 8 zł :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
byliśmy jakiś miesiąc temu, miejsce bardzo fajne (chodż sam wystrój i klimat tego w Toruniu zdecydowanie ciekawszy), chodz byliśmy w tygodniu i było sporo ludzi, w toalecie jest nawet przewijak my byliśmy z 5 miesięcznym dzieckiem i było ok, są pewnie miejsca bardziej przyjazne dziecia ale czego się nie robi dla pysznych naleśników ;)
Również polecam, jestem dość częstym bywalcem Manekina :)
Wybór ogromny, każdy znajdzie coś dla siebie.
a gdzie jest ten manekin? ten obok media markt? kiedyś tam byłam i to nie była naleśnikarnia, tylko normalne dania serwowali i zupy w dość wysokich cenach.
pochodzę z torunia i manekina uwielbiam;)
Tak Lidia, teraz tam jest Manekin :)
tak manekin super....duzo roznych nalesnikow na slodko i wytrawnych....szarlotke tez polecam super deser.krem z bobrowikow pyszny ...
http://manekin.pl/gdansk,menu
o to super!!! chyba będę ich stałym klientem;)
mają tam krzesełka dla dzieci?(do karmienia)
Aga,
mają krzeselka 2 lub3. Niestety w weekend cieżko o jakieś wolne
bylam dzisiaj i wyszlismy naprawde zadowoleni,porcje rzeczywiscie duze,szarlotka pyszna,nalesniki tez,3 krzeselka dla dzieci staly puste wiec byc moze jest ich wiecej,jest tez kacik zabaw dla dzieci.
fajne miejsce,bedziemy tam czesciej wpadac,dzieki dziewczyny za opinie
no to musimy się wybrać :]

na dzisiaj mieliśmy plan - obiad w Panoramie w Zieleniaku ;) ale zakończyło się w Lezzetli Kebab w Leclercu ;) oczywiście kebab pyszny ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pycha są ze szpinakiem naleśniki- aromatyczne i naprawdę dobrze doprawione. Porcje bardzo duże :)
ja już kiedyś polecałam Manekina tutaj - jedzenie tam jest naprawdę bardzo dobre, wystrój przyjemny, porcje duże. próbowałam już tam bardzo różnych naleśników i wszystkie mi bardzo smakowały, z wyjątkiem takiego ze szparagami i szynką - był dla mnie zbyt mdły. pozostałe - rewelacja!
Ja też polecam, jedyny naleśnik, który mi średnio pasował to łosoś + twaróg, dobry był, ale w trakcie jedzenia uświadomiłam sobie, że z samym twarogiem, by mi bardziej smakował ;-)
ja lubię zapiekany z krewetkami i cukinia, pod beszamelem...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry