Widok
angina w ciazy
Czy ktoras z was przechodizla moze angine w ciazy ale bez goraczki?
Ja zauwazylam u siebie w gardle biale czopy ale ogolnie dobrze sie czuje jednak mysle ze to angina bo juz nie raz przed ciaza tak mialam.
Nie chcialabym tylko brac antybiotykow.
Znacie jakies domowe sposoby na wyleczenie tego?
Ja zauwazylam u siebie w gardle biale czopy ale ogolnie dobrze sie czuje jednak mysle ze to angina bo juz nie raz przed ciaza tak mialam.
Nie chcialabym tylko brac antybiotykow.
Znacie jakies domowe sposoby na wyleczenie tego?
moja znajoma wlasnie to przebyla,a jest w 1-szym trymestrze.Pnoc mozna uzywac Tantum Verde w spray'u Ja jednak polecam zeby uniknac jakichkolwiek chorob to profilaktycznie brac codziennie 2 tabletki rutinoscorbinu-ale konkretnie pod ta nazwa,a nie jakis cerutin czy costam innego!!!Wtedy nic Was nie zlapie i bedzie dobrze-mi pomagalo,a potem mozna to tez brac podczas laktacji:-)
Ja właśnie przechodzę zapalenie oskrzeli i niestety nie obeszło się bez antybiotyku. Pytałam lekarza i ginekologa czy to bezpieczne. Mówili, że tak, że dzidzi nic nie będzie. Gorzej nie leczyć bo mogą wyjść różne komplikacje.
A z domowych sposobów to: jedzenie cytrusów, herbatka lub mleko z miodem, czosnek.
A z domowych sposobów to: jedzenie cytrusów, herbatka lub mleko z miodem, czosnek.
Potwierdzam, tantum verde do ssania, rutinoscorbin jako jedna dawka możesz wziąc nawet 5 tabletek (spytaj w aptece to Ci napewno potwierdzą), na goraczkę i kaszel brałam PANADOL w syropie truskawkowy, taki jak dla dzieci od 3 miesiaca.
Do tego duz wody z cytryną + imbir do tego (surowy, utrzeć) naprawde rozgrzewa, płukanie gardła woda+ sól.
powodzenia
Do tego duz wody z cytryną + imbir do tego (surowy, utrzeć) naprawde rozgrzewa, płukanie gardła woda+ sól.
powodzenia