Widok

farage 3000

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś ma ten model sukienki-farage 3000?

Beti
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie ma takiej sukienki?

Beti
naprawdę nikt nie ma?

Beti
opisz ja moze bedzie prosciej!

imageimage
cięzko opisac, w kazdym razie w salonie farage jest w kolorze złotawym (tzn.gorset)

Beti
http://www.farage.com.pl/nowa/slajdy.php?ile=2

tutaj jest link to sukni której szukasz a za chwilke wkleje zdjęcie

image

i zdjęcie dla wtajemniczonych...

beatinka, a ty chcesz kupic ta suknie?

Ja ma taką suknie z tym że moja suknia ma inny gorset.Zainteresowanym mogę wysłać zdjęcia na meila.
poproszę o zdjęcie :) też masz z długim trenem, który następnie się podpina agrafkami?

Beti
tak, rzeczywiście się zastanawiam nad kupnem tej badz galaxy? I naprawdę nie wiem która?!W tym modelu 3000 nie podoba mi się to, ze tren nie jest odpinany i trzeba go podpinać jakimiś agrafkami, i nie bardzo mi się to podoba, nie wiem czy sobie z tym poradze, co zrobić, pomóżcie..

Beti
jak myslicie, tóra jest ładniejsza: galaxy czy model 3000? Nie moge się zdecydować...

Beti
mnie osobiscie podoba sie bardziej ta która ty wybralaś czyli 3000 - galaxy jest juz bardzo popularna i wiele panien ja wybiera.
Jedna i druga jest przesliczna i wybór bardzo trudny ale ja osobiscie wybrałabym model 3000

ale to ty decydujesz - ja zdecydowałam sie na model Damas z Marries de Paris
ja lubie klasyke i prostote stad ten wybów - a to zdjęcie mojej wymarzonej sukni
image

ja moze i też wybrałabym 3000, ale nie podoba mi sie z tym trenem, ze trzeba go pozniej zapinac na jakis agrafki, a w galaxy można po prostu dopiąć i pozniej odpiac. Myslisz, ze jak kupię galaxy, to będzie oklepane...?? Która wg Ciebie jest bardziej balowa? Kazdy mi mowi, ze jestem szczupła, i moge sobie pozwolic na jakąs taka "bogatą" suknię...

Beti
mi straasznie podoba sie model Galaxy!!
co prawda moja data jeszcze daleko,wiec pewnie jeszcze ze 5000 razy mi sie upodobania zmienia..ale zdecydowanie bardziej podoba misie galaxy!! jest cudownie zdobiona.a jesli jestes szczupla,to nie masz zadnych dylematow...
i tak jak mowisz-w galaxy mozesz odpiac tren i niczym sie nie przejmujesz-ze agrafka Ci "pojdzie" czy cos takiego - pelen luuzzz i to w jakim styyluuu!!
a jesli chodzi o to,ze to b.popularna suknia - co z tego! czy w tym samym kosciele i tej samej porze bedzie jakas inna Panna mloda w tej zsamej sukni - zastanow sie! To Ty bedziesz blyszczec!! i nikt inny nie bedzie mial takiej sukni obok Ciebie! a skoro jest popularna -tzn. ze jest naprawde CUDOWNA!!

jak dla mnie - GALAXY!!!!
:):):)

imageimage
dokladnie, popieram żancie, wybierz ta która ci sie najbardziej podoba i w której bedziesz sie najlepiej czuła!
Ja po prostu lubie inny styl i chyba bym zle wygladala w takiej sukni tym bardziej ze ja mam 38/40 rozmiar wiec raczej nie wskazane dodatkowe falbanki... dla mnie oczywiscie
A suknia jest PIĘKNA i jedna i druga i napewno bedziesz NAJPIĘKNIEJSZA PANNĄ MŁODĄ - jak kazda z nas tego DNIA!
Prawda dziewczyny?!

madzia i bartek - dziekuje za poparcie :):):)

imageimage
dziękuję dziewczyny za radę!!Chociaż jescze mam dylemat, z jednej strony bardziej podoba mi sie galaxy, z dugiej ta druga (ma więcej tych drapowań)..Czy wg Was galaxy należy do bardziej takich prostych sukienek czy balowych?

Beti
bo zawsze mi sie marzyło miec bardziej taka balową sikienkę, a nie jakąś prosciutką

Beti
Ania.m czy mogę prosić o fotkę na maila???
Ania czy moge prosic o zdjęcie Twojej sukienki??

Beti
Galaxy 3000 ,4000 jak najbardziej do balowych . Obydwa modele są bardzo zbajerzone i masz pod nimi halkę na 3 kołach

imageimage

<a href="http://www.slub-wesele.pl
Do Beatinka--juz wyslalam fotki.
Kwiatuszek23 podaj adres meilowy to wysle ci fotki.
Bardzo proszę o zdjątka.
Birkanta podaj adres.
Wysłałam przed chwilką maila do Ciebie , to możesz mi przesłać zdjęcie na ten adres. Pozdrawiam.
do adri - a jaka to jest galaxy 3000 a jaka 4000?

Beti
????

Beti
Beatinko nie ma Galaxy 3000 i 4000....

Galaxy 4000 :

image

A to sukienka model 3000:

image

TAK JAK WIDAC,TO SA DWA ROZNE MODELE !!! ;-)
no własnie, tez tak myslę, jak Ty. Rija. Tylko problem w tym, że nie mogę sie zdecydować, z jednej strony chcę galaxy, a z drugiej 3000, bo wydaje mi sie taka bardziej balowa...Może sie mylę??Co Ty o Tym myslicie?

Beti
Ania podaje mój adres mailowy aniachylinska@wp.pl
Beatinka napisał(a):

> no własnie, tez tak myslę, jak Ty. Rija. Tylko problem w tym,
> że nie mogę sie zdecydować, z jednej strony chcę galaxy, a z
> drugiej 3000, bo wydaje mi sie taka bardziej balowa...Może sie
> mylę??Co Ty o Tym myslicie?
>
>
czesc beatinko moim zdaniem powinnas wybrac model 4000 nie jest wcale mniej balowa natomiast nie rozumię podpinania trenu agrafkami sa na to inne sposoby cos o tym wiem poniewaz pracowalam w salonie z sukniami slubnymi

klich
w salonie zastanawiałam się nad taka opcją, ze biorę 3000, tylko z tyłu robie podobnie jak w galaxy, tzn. ta cześć z materiału jest krótsza a na brzegach sukienki ( u dołu) jest tiul, pod który mozna doczepić tren, ale wtedy to musze kupic ta sukienke, a jeszcze jeden minus, ze nie wiem jaki bedzie efekt końcowy

Beti
którą wybrać : galaxy czy 3000????

Beti
Beatinka wiec jesli moge Ci pomoc... to ja proponowalabym wziasc gore od Galaxy... bo gorset jest bardzo kobiecy, a dol od modelu 3000! I bedziesz mila 2in1 !!!

Poza tym wydaje mi sie, ze model 3000 ma bardzo ladna spodnice!
tylko, ze w 3000 tren nie jest odpinany i to jest moj największy dylemat, bo jest pozniej podpinany agrafkami, z którymi pozniej jest proble, bo nie trzymaja i co chwile si e odpinaja, dlatego będąc w salonie zastanawiałam się nad taka opcją, ze biorę 3000, tylko z tyłu robie podobnie jak w galaxy, tzn. ta cześć z materiału jest krótsza a na brzegach sukienki ( u dołu) jest tiul, pod który mozna doczepić tren, ale wtedy to musze kupic ta sukienke, a jeszcze jeden minus, ze nie wiem jaki bedzie efekt końcowy..Rija czy Ty uważasz ze ta 3000 jest bardziej balowa od galaxy??

Beti
Beatinko jak dla mnie to oby dwie sa bardzo balowe, takie babki!
Ja mam przod zupelnie prosty w mojej sukni, wiec te wydaja mi sie bardzo balowe.

Jesli chodzi o ten tren, to zdecydowanie wez Galaxy i nie bedziesz miala problemu... a ona jest bardzo balowa i przepiekna.
Wczoraj jak bylam na przymiarce, to jedna z dziewczyn wziela Galaxy w kolorze rozu (gorset bialy z dodatkami rozu, a dol rozowy z dodatkami bialymi) WYGLADALA JAK KSIEZNICZKA!

Takze mysle, Beatinko, ze wybierajac Galaxy, bedziesz miala bardzo balowa suknie.... i do tego bardzo piekna!
Rija dziękuję bardzo za radę :)

Beti
a co inni mysla?

Beti
ja sie zawiodłam na Farage,mysłalam,ze maja wiekszy wybór...
image

mi osobiście podoba się 3000....
a co inni mysla? przepraszam, ze co chwile sie pytam, ale xhciałabym znac opinie wiekszej ilosci ludzi, bo naprawde mam dylemat, wg Was która jest bardziej balowa?

Beti
te zdjecia sa bardzo małe więc cięzko sie wypowiedziec ale jak na pierwszy rzut oka to 3000

???

Beti
POPROSZĘ O ZDJĘCIA NA MAILA
image

image
podbijam dla beatinki

image
image
o kurcze ...sorki , nie zauważyłam , że to Beatinka jest autorka wątku ... sorki

image
image
dzięki Pomarańczka :)))

Beti
Hej ;)
ja będę miała do sprzedania model 3000 troche ulepszony w wersji białej pod koniec sierpnia. Miód cud malina, a dwie małe agrafki to zaden problem.
Jeżeli jest ktoś zaintresowany to piszcie maile bo niestety rzadko tu zaglądam :(.
Pozdrowionka ;)
to poproszę o zdjęcie tej sukienki

Beti
Asik a pod jakim wzgledem ta Twoja sukienka jest ulepszona??

Beti

Inne tematy z forum Wesele

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

do góry