Widok
mnie osobiscie podoba sie bardziej ta która ty wybralaś czyli 3000 - galaxy jest juz bardzo popularna i wiele panien ja wybiera.
Jedna i druga jest przesliczna i wybór bardzo trudny ale ja osobiscie wybrałabym model 3000
ale to ty decydujesz - ja zdecydowałam sie na model Damas z Marries de Paris
ja lubie klasyke i prostote stad ten wybów - a to zdjęcie mojej wymarzonej sukni

Jedna i druga jest przesliczna i wybór bardzo trudny ale ja osobiscie wybrałabym model 3000
ale to ty decydujesz - ja zdecydowałam sie na model Damas z Marries de Paris
ja lubie klasyke i prostote stad ten wybów - a to zdjęcie mojej wymarzonej sukni

ja moze i też wybrałabym 3000, ale nie podoba mi sie z tym trenem, ze trzeba go pozniej zapinac na jakis agrafki, a w galaxy można po prostu dopiąć i pozniej odpiac. Myslisz, ze jak kupię galaxy, to będzie oklepane...?? Która wg Ciebie jest bardziej balowa? Kazdy mi mowi, ze jestem szczupła, i moge sobie pozwolic na jakąs taka "bogatą" suknię...
Beti
mi straasznie podoba sie model Galaxy!!
co prawda moja data jeszcze daleko,wiec pewnie jeszcze ze 5000 razy mi sie upodobania zmienia..ale zdecydowanie bardziej podoba misie galaxy!! jest cudownie zdobiona.a jesli jestes szczupla,to nie masz zadnych dylematow...
i tak jak mowisz-w galaxy mozesz odpiac tren i niczym sie nie przejmujesz-ze agrafka Ci "pojdzie" czy cos takiego - pelen luuzzz i to w jakim styyluuu!!
a jesli chodzi o to,ze to b.popularna suknia - co z tego! czy w tym samym kosciele i tej samej porze bedzie jakas inna Panna mloda w tej zsamej sukni - zastanow sie! To Ty bedziesz blyszczec!! i nikt inny nie bedzie mial takiej sukni obok Ciebie! a skoro jest popularna -tzn. ze jest naprawde CUDOWNA!!
jak dla mnie - GALAXY!!!!
:):):)
co prawda moja data jeszcze daleko,wiec pewnie jeszcze ze 5000 razy mi sie upodobania zmienia..ale zdecydowanie bardziej podoba misie galaxy!! jest cudownie zdobiona.a jesli jestes szczupla,to nie masz zadnych dylematow...
i tak jak mowisz-w galaxy mozesz odpiac tren i niczym sie nie przejmujesz-ze agrafka Ci "pojdzie" czy cos takiego - pelen luuzzz i to w jakim styyluuu!!
a jesli chodzi o to,ze to b.popularna suknia - co z tego! czy w tym samym kosciele i tej samej porze bedzie jakas inna Panna mloda w tej zsamej sukni - zastanow sie! To Ty bedziesz blyszczec!! i nikt inny nie bedzie mial takiej sukni obok Ciebie! a skoro jest popularna -tzn. ze jest naprawde CUDOWNA!!
jak dla mnie - GALAXY!!!!
:):):)
dokladnie, popieram żancie, wybierz ta która ci sie najbardziej podoba i w której bedziesz sie najlepiej czuła!
Ja po prostu lubie inny styl i chyba bym zle wygladala w takiej sukni tym bardziej ze ja mam 38/40 rozmiar wiec raczej nie wskazane dodatkowe falbanki... dla mnie oczywiscie
A suknia jest PIĘKNA i jedna i druga i napewno bedziesz NAJPIĘKNIEJSZA PANNĄ MŁODĄ - jak kazda z nas tego DNIA!
Prawda dziewczyny?!
Ja po prostu lubie inny styl i chyba bym zle wygladala w takiej sukni tym bardziej ze ja mam 38/40 rozmiar wiec raczej nie wskazane dodatkowe falbanki... dla mnie oczywiscie
A suknia jest PIĘKNA i jedna i druga i napewno bedziesz NAJPIĘKNIEJSZA PANNĄ MŁODĄ - jak kazda z nas tego DNIA!
Prawda dziewczyny?!
Beatinka napisał(a):
> no własnie, tez tak myslę, jak Ty. Rija. Tylko problem w tym,
> że nie mogę sie zdecydować, z jednej strony chcę galaxy, a z
> drugiej 3000, bo wydaje mi sie taka bardziej balowa...Może sie
> mylę??Co Ty o Tym myslicie?
>
>
czesc beatinko moim zdaniem powinnas wybrac model 4000 nie jest wcale mniej balowa natomiast nie rozumię podpinania trenu agrafkami sa na to inne sposoby cos o tym wiem poniewaz pracowalam w salonie z sukniami slubnymi
> no własnie, tez tak myslę, jak Ty. Rija. Tylko problem w tym,
> że nie mogę sie zdecydować, z jednej strony chcę galaxy, a z
> drugiej 3000, bo wydaje mi sie taka bardziej balowa...Może sie
> mylę??Co Ty o Tym myslicie?
>
>
czesc beatinko moim zdaniem powinnas wybrac model 4000 nie jest wcale mniej balowa natomiast nie rozumię podpinania trenu agrafkami sa na to inne sposoby cos o tym wiem poniewaz pracowalam w salonie z sukniami slubnymi
klich
w salonie zastanawiałam się nad taka opcją, ze biorę 3000, tylko z tyłu robie podobnie jak w galaxy, tzn. ta cześć z materiału jest krótsza a na brzegach sukienki ( u dołu) jest tiul, pod który mozna doczepić tren, ale wtedy to musze kupic ta sukienke, a jeszcze jeden minus, ze nie wiem jaki bedzie efekt końcowy
Beti
tylko, ze w 3000 tren nie jest odpinany i to jest moj największy dylemat, bo jest pozniej podpinany agrafkami, z którymi pozniej jest proble, bo nie trzymaja i co chwile si e odpinaja, dlatego będąc w salonie zastanawiałam się nad taka opcją, ze biorę 3000, tylko z tyłu robie podobnie jak w galaxy, tzn. ta cześć z materiału jest krótsza a na brzegach sukienki ( u dołu) jest tiul, pod który mozna doczepić tren, ale wtedy to musze kupic ta sukienke, a jeszcze jeden minus, ze nie wiem jaki bedzie efekt końcowy..Rija czy Ty uważasz ze ta 3000 jest bardziej balowa od galaxy??
Beti
Beatinko jak dla mnie to oby dwie sa bardzo balowe, takie babki!
Ja mam przod zupelnie prosty w mojej sukni, wiec te wydaja mi sie bardzo balowe.
Jesli chodzi o ten tren, to zdecydowanie wez Galaxy i nie bedziesz miala problemu... a ona jest bardzo balowa i przepiekna.
Wczoraj jak bylam na przymiarce, to jedna z dziewczyn wziela Galaxy w kolorze rozu (gorset bialy z dodatkami rozu, a dol rozowy z dodatkami bialymi) WYGLADALA JAK KSIEZNICZKA!
Takze mysle, Beatinko, ze wybierajac Galaxy, bedziesz miala bardzo balowa suknie.... i do tego bardzo piekna!
Ja mam przod zupelnie prosty w mojej sukni, wiec te wydaja mi sie bardzo balowe.
Jesli chodzi o ten tren, to zdecydowanie wez Galaxy i nie bedziesz miala problemu... a ona jest bardzo balowa i przepiekna.
Wczoraj jak bylam na przymiarce, to jedna z dziewczyn wziela Galaxy w kolorze rozu (gorset bialy z dodatkami rozu, a dol rozowy z dodatkami bialymi) WYGLADALA JAK KSIEZNICZKA!
Takze mysle, Beatinko, ze wybierajac Galaxy, bedziesz miala bardzo balowa suknie.... i do tego bardzo piekna!