Widok

farage 3000

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoś ma ten model sukienki-farage 3000?

Beti
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nikt nie ma takiej sukienki?

Beti
naprawdę nikt nie ma?

Beti
opisz ja moze bedzie prosciej!

imageimage
cięzko opisac, w kazdym razie w salonie farage jest w kolorze złotawym (tzn.gorset)

Beti
http://www.farage.com.pl/nowa/slajdy.php?ile=2

tutaj jest link to sukni której szukasz a za chwilke wkleje zdjęcie

image

i zdjęcie dla wtajemniczonych...

beatinka, a ty chcesz kupic ta suknie?

Ja ma taką suknie z tym że moja suknia ma inny gorset.Zainteresowanym mogę wysłać zdjęcia na meila.
poproszę o zdjęcie :) też masz z długim trenem, który następnie się podpina agrafkami?

Beti
tak, rzeczywiście się zastanawiam nad kupnem tej badz galaxy? I naprawdę nie wiem która?!W tym modelu 3000 nie podoba mi się to, ze tren nie jest odpinany i trzeba go podpinać jakimiś agrafkami, i nie bardzo mi się to podoba, nie wiem czy sobie z tym poradze, co zrobić, pomóżcie..

Beti
jak myslicie, tóra jest ładniejsza: galaxy czy model 3000? Nie moge się zdecydować...

Beti
mnie osobiscie podoba sie bardziej ta która ty wybralaś czyli 3000 - galaxy jest juz bardzo popularna i wiele panien ja wybiera.
Jedna i druga jest przesliczna i wybór bardzo trudny ale ja osobiscie wybrałabym model 3000

ale to ty decydujesz - ja zdecydowałam sie na model Damas z Marries de Paris
ja lubie klasyke i prostote stad ten wybów - a to zdjęcie mojej wymarzonej sukni
image

ja moze i też wybrałabym 3000, ale nie podoba mi sie z tym trenem, ze trzeba go pozniej zapinac na jakis agrafki, a w galaxy można po prostu dopiąć i pozniej odpiac. Myslisz, ze jak kupię galaxy, to będzie oklepane...?? Która wg Ciebie jest bardziej balowa? Kazdy mi mowi, ze jestem szczupła, i moge sobie pozwolic na jakąs taka "bogatą" suknię...

Beti
mi straasznie podoba sie model Galaxy!!
co prawda moja data jeszcze daleko,wiec pewnie jeszcze ze 5000 razy mi sie upodobania zmienia..ale zdecydowanie bardziej podoba misie galaxy!! jest cudownie zdobiona.a jesli jestes szczupla,to nie masz zadnych dylematow...
i tak jak mowisz-w galaxy mozesz odpiac tren i niczym sie nie przejmujesz-ze agrafka Ci "pojdzie" czy cos takiego - pelen luuzzz i to w jakim styyluuu!!
a jesli chodzi o to,ze to b.popularna suknia - co z tego! czy w tym samym kosciele i tej samej porze bedzie jakas inna Panna mloda w tej zsamej sukni - zastanow sie! To Ty bedziesz blyszczec!! i nikt inny nie bedzie mial takiej sukni obok Ciebie! a skoro jest popularna -tzn. ze jest naprawde CUDOWNA!!

jak dla mnie - GALAXY!!!!
:):):)

imageimage
dokladnie, popieram żancie, wybierz ta która ci sie najbardziej podoba i w której bedziesz sie najlepiej czuła!
Ja po prostu lubie inny styl i chyba bym zle wygladala w takiej sukni tym bardziej ze ja mam 38/40 rozmiar wiec raczej nie wskazane dodatkowe falbanki... dla mnie oczywiscie
A suknia jest PIĘKNA i jedna i druga i napewno bedziesz NAJPIĘKNIEJSZA PANNĄ MŁODĄ - jak kazda z nas tego DNIA!
Prawda dziewczyny?!

madzia i bartek - dziekuje za poparcie :):):)

imageimage
dziękuję dziewczyny za radę!!Chociaż jescze mam dylemat, z jednej strony bardziej podoba mi sie galaxy, z dugiej ta druga (ma więcej tych drapowań)..Czy wg Was galaxy należy do bardziej takich prostych sukienek czy balowych?

Beti
bo zawsze mi sie marzyło miec bardziej taka balową sikienkę, a nie jakąś prosciutką

Beti
Ania.m czy mogę prosić o fotkę na maila???
do góry