Widok
Beatinko jak dla mnie to oby dwie sa bardzo balowe, takie babki!
Ja mam przod zupelnie prosty w mojej sukni, wiec te wydaja mi sie bardzo balowe.
Jesli chodzi o ten tren, to zdecydowanie wez Galaxy i nie bedziesz miala problemu... a ona jest bardzo balowa i przepiekna.
Wczoraj jak bylam na przymiarce, to jedna z dziewczyn wziela Galaxy w kolorze rozu (gorset bialy z dodatkami rozu, a dol rozowy z dodatkami bialymi) WYGLADALA JAK KSIEZNICZKA!
Takze mysle, Beatinko, ze wybierajac Galaxy, bedziesz miala bardzo balowa suknie.... i do tego bardzo piekna!
Ja mam przod zupelnie prosty w mojej sukni, wiec te wydaja mi sie bardzo balowe.
Jesli chodzi o ten tren, to zdecydowanie wez Galaxy i nie bedziesz miala problemu... a ona jest bardzo balowa i przepiekna.
Wczoraj jak bylam na przymiarce, to jedna z dziewczyn wziela Galaxy w kolorze rozu (gorset bialy z dodatkami rozu, a dol rozowy z dodatkami bialymi) WYGLADALA JAK KSIEZNICZKA!
Takze mysle, Beatinko, ze wybierajac Galaxy, bedziesz miala bardzo balowa suknie.... i do tego bardzo piekna!
tylko, ze w 3000 tren nie jest odpinany i to jest moj największy dylemat, bo jest pozniej podpinany agrafkami, z którymi pozniej jest proble, bo nie trzymaja i co chwile si e odpinaja, dlatego będąc w salonie zastanawiałam się nad taka opcją, ze biorę 3000, tylko z tyłu robie podobnie jak w galaxy, tzn. ta cześć z materiału jest krótsza a na brzegach sukienki ( u dołu) jest tiul, pod który mozna doczepić tren, ale wtedy to musze kupic ta sukienke, a jeszcze jeden minus, ze nie wiem jaki bedzie efekt końcowy..Rija czy Ty uważasz ze ta 3000 jest bardziej balowa od galaxy??
Beti
w salonie zastanawiałam się nad taka opcją, ze biorę 3000, tylko z tyłu robie podobnie jak w galaxy, tzn. ta cześć z materiału jest krótsza a na brzegach sukienki ( u dołu) jest tiul, pod który mozna doczepić tren, ale wtedy to musze kupic ta sukienke, a jeszcze jeden minus, ze nie wiem jaki bedzie efekt końcowy
Beti
Beatinka napisał(a):
> no własnie, tez tak myslę, jak Ty. Rija. Tylko problem w tym,
> że nie mogę sie zdecydować, z jednej strony chcę galaxy, a z
> drugiej 3000, bo wydaje mi sie taka bardziej balowa...Może sie
> mylę??Co Ty o Tym myslicie?
>
>
czesc beatinko moim zdaniem powinnas wybrac model 4000 nie jest wcale mniej balowa natomiast nie rozumię podpinania trenu agrafkami sa na to inne sposoby cos o tym wiem poniewaz pracowalam w salonie z sukniami slubnymi
> no własnie, tez tak myslę, jak Ty. Rija. Tylko problem w tym,
> że nie mogę sie zdecydować, z jednej strony chcę galaxy, a z
> drugiej 3000, bo wydaje mi sie taka bardziej balowa...Może sie
> mylę??Co Ty o Tym myslicie?
>
>
czesc beatinko moim zdaniem powinnas wybrac model 4000 nie jest wcale mniej balowa natomiast nie rozumię podpinania trenu agrafkami sa na to inne sposoby cos o tym wiem poniewaz pracowalam w salonie z sukniami slubnymi
klich