Widok
Beatinka napisał(a):
> no własnie, tez tak myslę, jak Ty. Rija. Tylko problem w tym,
> że nie mogę sie zdecydować, z jednej strony chcę galaxy, a z
> drugiej 3000, bo wydaje mi sie taka bardziej balowa...Może sie
> mylę??Co Ty o Tym myslicie?
>
>
czesc beatinko moim zdaniem powinnas wybrac model 4000 nie jest wcale mniej balowa natomiast nie rozumię podpinania trenu agrafkami sa na to inne sposoby cos o tym wiem poniewaz pracowalam w salonie z sukniami slubnymi
> no własnie, tez tak myslę, jak Ty. Rija. Tylko problem w tym,
> że nie mogę sie zdecydować, z jednej strony chcę galaxy, a z
> drugiej 3000, bo wydaje mi sie taka bardziej balowa...Może sie
> mylę??Co Ty o Tym myslicie?
>
>
czesc beatinko moim zdaniem powinnas wybrac model 4000 nie jest wcale mniej balowa natomiast nie rozumię podpinania trenu agrafkami sa na to inne sposoby cos o tym wiem poniewaz pracowalam w salonie z sukniami slubnymi
klich
w salonie zastanawiałam się nad taka opcją, ze biorę 3000, tylko z tyłu robie podobnie jak w galaxy, tzn. ta cześć z materiału jest krótsza a na brzegach sukienki ( u dołu) jest tiul, pod który mozna doczepić tren, ale wtedy to musze kupic ta sukienke, a jeszcze jeden minus, ze nie wiem jaki bedzie efekt końcowy
Beti
tylko, ze w 3000 tren nie jest odpinany i to jest moj największy dylemat, bo jest pozniej podpinany agrafkami, z którymi pozniej jest proble, bo nie trzymaja i co chwile si e odpinaja, dlatego będąc w salonie zastanawiałam się nad taka opcją, ze biorę 3000, tylko z tyłu robie podobnie jak w galaxy, tzn. ta cześć z materiału jest krótsza a na brzegach sukienki ( u dołu) jest tiul, pod który mozna doczepić tren, ale wtedy to musze kupic ta sukienke, a jeszcze jeden minus, ze nie wiem jaki bedzie efekt końcowy..Rija czy Ty uważasz ze ta 3000 jest bardziej balowa od galaxy??
Beti
Beatinko jak dla mnie to oby dwie sa bardzo balowe, takie babki!
Ja mam przod zupelnie prosty w mojej sukni, wiec te wydaja mi sie bardzo balowe.
Jesli chodzi o ten tren, to zdecydowanie wez Galaxy i nie bedziesz miala problemu... a ona jest bardzo balowa i przepiekna.
Wczoraj jak bylam na przymiarce, to jedna z dziewczyn wziela Galaxy w kolorze rozu (gorset bialy z dodatkami rozu, a dol rozowy z dodatkami bialymi) WYGLADALA JAK KSIEZNICZKA!
Takze mysle, Beatinko, ze wybierajac Galaxy, bedziesz miala bardzo balowa suknie.... i do tego bardzo piekna!
Ja mam przod zupelnie prosty w mojej sukni, wiec te wydaja mi sie bardzo balowe.
Jesli chodzi o ten tren, to zdecydowanie wez Galaxy i nie bedziesz miala problemu... a ona jest bardzo balowa i przepiekna.
Wczoraj jak bylam na przymiarce, to jedna z dziewczyn wziela Galaxy w kolorze rozu (gorset bialy z dodatkami rozu, a dol rozowy z dodatkami bialymi) WYGLADALA JAK KSIEZNICZKA!
Takze mysle, Beatinko, ze wybierajac Galaxy, bedziesz miala bardzo balowa suknie.... i do tego bardzo piekna!