Widok

maska do wlosow

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny troche nie na temat ale jaka mozecie polecic maske do wlosow suchych
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Absolut Repair Loreal
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
No ciesze się, że mogłam pomóc :) Napisz czy Ci podpasowała. Kazdy ma inne włosy więc trudno tak radzić, ale jesli nawet nie będa tak lsniły jak w reklamach ;) to napewno je odzywisz :).
dorinell skusilam sie na ta twoja odzywke

no ja mam w sumie z natury suche wlosy.moglabym ich nie myc nawet miesiac a i tak nie byloby nic widac ze sa tyle niemyte hehe(oczywiscie nie stosuje tego hehe).Tez mam je zniszczone dosc farbowaniem a wczesniej rozjasnianiem(obecnie mam ciemne bo ciemniejsze wygladaja na zdrowsze-taki maly trick hehe).Najbardziej zawsze zalowalam wlasnie ze po umyciu nie maja one takiego fajnego połysku,zwlaszcza ze sa bardzo grube i jest ich strasznie duzo.Jak narazie nie znalazlam na rynku zadnej cud maseczki.

image
ja używam maskę do włosów JOANNA jest rewelacyjna i nie droga bo litrowa butelka kosztuje ok.20-25 zł.
Wiesz ja miałam dośc zniszczone włosy tym rozjasnianiem i jak zaczełam stosowac regularnie (przed weselem) to bardzo sie poprawiły. Teraz uzywam róznie. Czasami po umyciu chwilke nałoże i spłukuję, a czasami jak mam czas to robie sobie taka maskę, owijam głowe folia i ręcznikiem na 30 minut, no i spłukuje oczywiscie. Wiesz kazdy ma inne włosy, ale dla mnie i kilku moich kolezanek jest rewelacyjna. Włosy się super rozczesuja, są mięciutkie, no i takie odzywione i mają połysk. Ta odzywka jest dosyc wydajna i myslę ze ok. 35 zł za 500 ml to niedroga.
dorinell-czy ta mseczka faktycznie wygladza tak wlosy i nablyszcza?ja tez mam suche od zawsze i wlasciwie zadne maseczki nie daja efektu takiego-ani te tansze ani te super drogie.wyprobowalam juz rozne.i jeszcze pytanie:rozumiem ze te maseczke po nalozeniu splukuje sie po dluzszym czasie?
dzieki za porade
Henna Wax też fajnie działa tylko trochę to uciążliwe w użyciu

imageimage
mialo byc do DOSTANIA oczywiscie ;) czasy odstawania w kolejkach mamy cale szczescie za soba ;)
ja polecam L'Oreala z serii Expert Absolut Repair (szampon i odzywka tez sa super) do odstania w salonach fryzjerskich
image
Ja polecam rigenol. Co prawda ma konsystencje kleju i zapach taki sobie, ale włosy sa super. Zreszta mój fryzjer mi ja polecił. Szczególnie jak rozjasniasz włosy albo farbujesz i masz zniszczone albo przesuszone.
Tu masz link, bo w sklepie jej chyba nie kupisz. Ja zawsze kupowałam w salonie, ale na allegro oczywiscie o wiele taniej :)

http://www.allegro.pl/item437586429_nowy_rigenol_odzywka_framesi_500ml_cena_hurtowa.html

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dobry ortodonta (44 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Oszczędzanie pieniędzy (9 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam się jaki procent zarobków lub ile konkretnie przeznaczacie na oszczędności czy...

pomysł na biznes-może doradzicie:) (45 odpowiedzi)

Dziewczyny wyobraźcie sobie,że macie lokal ponad 100 metrowy za który nie płacicie czynszu i...

do góry