Widok
no czytalam twoje doswiadczenia z falko:) i wiesz, to ze termin ci przepadl to nie znaczy ze wesela zle robia:) tak to juz jest w tym biznesie ze to pierwszy ten lepszy a potwierdzeniem jest wplata zaliczki. A moze masz jakies inne podstawy zeby tak myslec?bo ja w sumie jestem zdecydowana na falko, ale jeszcze mam troszku czasu wiec...
wiesz ale jesli daje mi ktos dwa tygodnie czasu to chyba mam prawo to wykorzystac bo nie jestem w stanie przyjechac 1000km zeby na zawolanie zaliczke wplacic, a po tygodniu zadzwonilam tam i powiedziala mi kierowniczka ze juz maja kogos innego jak oni byli wobec mnie nie fair to a rowniez i nie mam po co im reklamy robic! a jesli jestes pewna to po co sie pytasz!
murat- bylam na weselu pare lat temu,bylo nawet oki,Faltom- mialam studniowke ,podobalo mi sie,chcoc najabrdziej jestem za falko - jedzenie ppytszniutkie i piekna sala,tylko niestety obsluga teagedia.Bylam tam ostatnio i niestety myslalam,ze kelnerki mnie wzrokiem zabija.Ale i tak wybralabym Falko !!
Witam
Osobiście polecam Falko w Rumi. Sama miałam tam 25 grudnia wesele.
Bardzo ładny wtsrój sali, profesjonalna obsługa, pyszne i w dużej ilości jedzenie ( mnóstwo zabraliśmy do domu), nawet jeżeli na innej sali jest drugie wesele to nie słychać tamtej muzyki. Cenowo wygląda to podobnie jak w innych lokalach. Z kierowniczką można było wszystko załatwić, bardzo szli na rękę, na każde pytanie chętnie odpowiadali.
Gorąco polecam.
Pozdrawiam
Osobiście polecam Falko w Rumi. Sama miałam tam 25 grudnia wesele.
Bardzo ładny wtsrój sali, profesjonalna obsługa, pyszne i w dużej ilości jedzenie ( mnóstwo zabraliśmy do domu), nawet jeżeli na innej sali jest drugie wesele to nie słychać tamtej muzyki. Cenowo wygląda to podobnie jak w innych lokalach. Z kierowniczką można było wszystko załatwić, bardzo szli na rękę, na każde pytanie chętnie odpowiadali.
Gorąco polecam.
Pozdrawiam
Może zacznę od tego, że to moje wesele było tylko do 24.00 ponieważ my z mężem nie chciliśmy prawdziwego wesela. Miał być tylko skromny obiadek bez tańców. Skończyło się jednak na tym, że tańce były mimo, iż imprezka tylko do północy.
Napiszę jak u nas wyglądało zamawianie jedzonka, bo możliwe że na weselu na 100 osób wygląda to troszkę inaczej.
Zamawialiśmy to co chcieliśmy. Był dwupiętrowy tort, 5 rodzajów ciast, zupa, drugie danie i zakąski. Wszystko na platerach, ślicznie podane i w dużej ilości. Jedyny minus jeżeli chodzi o takie małe wesele jak nasze, że musieliśmy zamówić minimalną ilość alkoholu i napojów od Falko. To troszkę pociągnęło po kieszeni. Cena za osobę, łącznie z tym obowiązkowym alkoholem i napojami to 93 zł.
Muzykę mieliśmy mieć własną, a Falko miało nam udostępnić swoją konsolę. W rezultacie się okazało, że nasze płytki nie działają tak jak powinny i pani kierowniczka robiła za dj :) i udostępniła płyty z Falko, bez dodatkowej opłaty.
Wystrój stołów też samemu sie wybiera tzn. kolor obrusów jakimi ma być nakryty.
Proponuję się przejechać do Falko i osobiście porozmawiać.
Obsługa miła i pomocna. Restauracja i hotel, mimo iż na zewnątrz okazale nie wyglądają, w środku ślicznie.
Pozdrawiam
Napiszę jak u nas wyglądało zamawianie jedzonka, bo możliwe że na weselu na 100 osób wygląda to troszkę inaczej.
Zamawialiśmy to co chcieliśmy. Był dwupiętrowy tort, 5 rodzajów ciast, zupa, drugie danie i zakąski. Wszystko na platerach, ślicznie podane i w dużej ilości. Jedyny minus jeżeli chodzi o takie małe wesele jak nasze, że musieliśmy zamówić minimalną ilość alkoholu i napojów od Falko. To troszkę pociągnęło po kieszeni. Cena za osobę, łącznie z tym obowiązkowym alkoholem i napojami to 93 zł.
Muzykę mieliśmy mieć własną, a Falko miało nam udostępnić swoją konsolę. W rezultacie się okazało, że nasze płytki nie działają tak jak powinny i pani kierowniczka robiła za dj :) i udostępniła płyty z Falko, bez dodatkowej opłaty.
Wystrój stołów też samemu sie wybiera tzn. kolor obrusów jakimi ma być nakryty.
Proponuję się przejechać do Falko i osobiście porozmawiać.
Obsługa miła i pomocna. Restauracja i hotel, mimo iż na zewnątrz okazale nie wyglądają, w środku ślicznie.
Pozdrawiam
a ja miałam wesele w Faltomie i bardzooooo polecam. Obsługa bardzo fachowa na 6+, jedzonko przepyszne, pokoje ładne, a rano można sobie popływać na basenie, wygrzać się na saunie i zjeść przepyszne śniadanko. Nam i naszym gościom bardzo się podobało. Poza tym można wnieść swój alkohol i soki i nie trzeba płacić żadnego korkowego :))
[url=http://www.TickerFactory.com/]
[/url]
[/url]