Widok
i co Hania?
zdaje egzamin?
nie kupię wyprofilowanej wanienki, bo one mają odpływy w dnie a nie będę kąpać w dużej wannie tylko na stojaku
kupiłam zresztą juz dużą wanienkę (zwykła), ale chciałabym mieć jakiś wkład, zeby dzidzia mi nie uciekałą z rąk (przynajmniej na początku jak będę nieporadnie kąpać)

zdaje egzamin?
nie kupię wyprofilowanej wanienki, bo one mają odpływy w dnie a nie będę kąpać w dużej wannie tylko na stojaku
kupiłam zresztą juz dużą wanienkę (zwykła), ale chciałabym mieć jakiś wkład, zeby dzidzia mi nie uciekałą z rąk (przynajmniej na początku jak będę nieporadnie kąpać)

wystarczy kupic foczkę - tez rewelacyjnie się sprawdza od urodzenia do czasu jak maluch zacznie siadać
ja na nia nakładałam pieluszkę flanelową ze by maluch nei lezał na plastiku
myje się rewelacyjnie, ma odpływ (otwory w dnie)
koszt do 20zł
tak to wygląda:

ja na nia nakładałam pieluszkę flanelową ze by maluch nei lezał na plastiku
myje się rewelacyjnie, ma odpływ (otwory w dnie)
koszt do 20zł
tak to wygląda:

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

anikia napisał(a):
> Dori moze to glupie pytanie, ale ta foczke to wklada sie do
> normalnej wanny czy wanienki dla dziecka?
>
>
ma przyssakwki - chyba 3
ja wkładałam do wanienki - jak na fotce bo kapałam małego w pokoju, ale do wanny, jesli ci wygodniejkąpac malucha w duzej wannie tez mozesz włożyć
> Dori moze to glupie pytanie, ale ta foczke to wklada sie do
> normalnej wanny czy wanienki dla dziecka?
>
>
ma przyssakwki - chyba 3
ja wkładałam do wanienki - jak na fotce bo kapałam małego w pokoju, ale do wanny, jesli ci wygodniejkąpac malucha w duzej wannie tez mozesz włożyć
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

Czesc
pisze poraz pierwszy na forum. No bardzo fajne. Moj synek Filipek konczy wlasnie dzisiaj 3 miesiace.
Pisze bo wlasnie znalazlam te wanienke za 200 zl na niemieckim ebay i kosztuje ok.30 euro(dla zainteresowanych). nie potrafie wkleic linku ale szukalam badewanne.
Pozdrawiam i zycze Szczesliwego Nowego Roku.
pisze poraz pierwszy na forum. No bardzo fajne. Moj synek Filipek konczy wlasnie dzisiaj 3 miesiace.
Pisze bo wlasnie znalazlam te wanienke za 200 zl na niemieckim ebay i kosztuje ok.30 euro(dla zainteresowanych). nie potrafie wkleic linku ale szukalam badewanne.
Pozdrawiam i zycze Szczesliwego Nowego Roku.