Widok
ja sobie odfarbowałam białą bluzkę ACE niebieskim. Była biała jak przedtem. Nie zaszkodzi spróbować - może i Twoje spodnie się wybielą.
nie uzywaj ace to niszczy material. wiem z doswiadczenia. przepierz je kilka razy w proszku do bialego. moze pomoze. jesli bardzo ci na nich zalezy to to jest jedyna sluszna metoda.
Moja bluzka była z lnu i nic jej nie jest. Absolutnie nic. A jeansy są z mocnej tkaniny.
Do kolorów Vanish, do białego ACE. Może i niszczy ubrania... ale na pewno nie po 1,2 czy też 10- ciu użyciach :) Tylko po codziennym laniu na ciuchy i moczeniu ich przez pół dnia :)
I tak nie będziesz nosić tych białych jeansów przez 10 lat, bo w końcu zszarzeją więc co Ci szkodzi spróbować.
Ja bardzo często używam ACE do białych rzeczy- plamy po perfumach czy też po jakiś czerwonych sokach i uwierz że ciuchy mi się nie niszczą. A mają już naprawdę po dobre kilka lat :)
I tak nie będziesz nosić tych białych jeansów przez 10 lat, bo w końcu zszarzeją więc co Ci szkodzi spróbować.
Ja bardzo często używam ACE do białych rzeczy- plamy po perfumach czy też po jakiś czerwonych sokach i uwierz że ciuchy mi się nie niszczą. A mają już naprawdę po dobre kilka lat :)
pocieszyłyście mnie i dałyście nadzieję na ich założenie :))
Póki co moczą się w odplamiaczu OXY z Biedronki (wcześniej ten odplamiacz dał sobie radę z wielką plamą po herbacie na białej piżamce Młodej, nawet pod światło nie widać, że była tam plama)
A najlepsze jest to, że były tam też inne białe ubrania, a zafarbowały jeansy i jedna para majtek :))
Póki co moczą się w odplamiaczu OXY z Biedronki (wcześniej ten odplamiacz dał sobie radę z wielką plamą po herbacie na białej piżamce Młodej, nawet pod światło nie widać, że była tam plama)
A najlepsze jest to, że były tam też inne białe ubrania, a zafarbowały jeansy i jedna para majtek :))