Widok
Lidzia jesli chodi o trójmieskie "ogórki" w dobrym stanie to moze być problem, bo te które znam raczej sie nie nadają do slubu no i nasz również bo raz jeszcze przed remontem (zjada go lekko rdza) i cały jest pobazgrany(coś w stulu tych reklamujacych camden town), dwa to westa czyli kempnig ma z przodu zapasowa oponę a w środku meble.
Jedyne autko z trojmieskich garBusiarzy przystosowane do ślubnych jazd to bulik zreszta pewnie go widziłaś jak nie to wklejam foto, chyba łatwiej Ci bedzie odszukac jakiegoś garbika w dobrym stanie :)

Jedyne autko z trojmieskich garBusiarzy przystosowane do ślubnych jazd to bulik zreszta pewnie go widziłaś jak nie to wklejam foto, chyba łatwiej Ci bedzie odszukac jakiegoś garbika w dobrym stanie :)

Martusia, a moze moze namiary na wlasciceli takich autek? Bylabym Ci bardzo wdzieczna za podeslania, bo ja w ogole nie mam pojecia co gdzie i jak.Ten na zdjeciu baaardzo mi sie podoba, alemoze masz jeszcze jakies inne zdjatka innych garbusków, moze w innych kolorkach.. Bede Ci bardzo wdzieczna .Pozdrawiam
Lidzia zdjatka samochodów trójmiejskich GaBusiarzy znajdziesz na stronie http://dracul.kill.pl/lazarus/ pod linkiem "galerie 3-miejskich",
ale uprzedzam ze wiekszośc z nas ma autka albo w remoncie albo jeszcze przed (na przykład nasz ogórek) a jedyną osobą która się zajmuje od czasu do czasu ślubnymi jazdami to nasz kolega który jezdzi tym beżowo-bordowym bulikiem. No jesli chodzi o garbuski to my z mężem mamy jeszcze takiego moze też zaczniemy Was wozic do ślubu :)

ale uprzedzam ze wiekszośc z nas ma autka albo w remoncie albo jeszcze przed (na przykład nasz ogórek) a jedyną osobą która się zajmuje od czasu do czasu ślubnymi jazdami to nasz kolega który jezdzi tym beżowo-bordowym bulikiem. No jesli chodzi o garbuski to my z mężem mamy jeszcze takiego moze też zaczniemy Was wozic do ślubu :)