Widok

auto

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Poszukuje samochodu, starego Wolksvagena Busa- "parówa", ladnego, w dobrym stanie. Chcialabym pojechac nim do slubu. jakby ktos cos wiedzial, mial jakies namiary bede bardzo wdzieczna.
Pozdrawiam

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
chodzi mi o ten czerwony :-)
extra ten samochodzik!!!! bardzo oryginalnie!! może ktoś mi napisze ile kosztuje wynajęcie tego cuda?
Martusia,przeslij mi prosze na priva namiary. Z gory dziekuje i pozdrawiam

image
Jeśli chodzi o ceny, to ich nie znam, ale na priv mogę podać namiary :)

image
Chyba mnie wycięło, więc sprubuję jeszcze raz - proszę o namiar na magdaC@wp.pl
No sliczny ten Wasz:) dzieki za info, zobaczymy jak to sie dalej potoczy. Buzka

image
Lidzia zdjatka samochodów trójmiejskich GaBusiarzy znajdziesz na stronie http://dracul.kill.pl/lazarus/ pod linkiem "galerie 3-miejskich",
ale uprzedzam ze wiekszośc z nas ma autka albo w remoncie albo jeszcze przed (na przykład nasz ogórek) a jedyną osobą która się zajmuje od czasu do czasu ślubnymi jazdami to nasz kolega który jezdzi tym beżowo-bordowym bulikiem. No jesli chodzi o garbuski to my z mężem mamy jeszcze takiego moze też zaczniemy Was wozic do ślubu :)

image
image

image
a ile kosztuje wynajęcie??
Super fura - też chce taką - musze pogadać z narzeczoną
Martusia, a moze moze namiary na wlasciceli takich autek? Bylabym Ci bardzo wdzieczna za podeslania, bo ja w ogole nie mam pojecia co gdzie i jak.Ten na zdjeciu baaardzo mi sie podoba, alemoze masz jeszcze jakies inne zdjatka innych garbusków, moze w innych kolorkach.. Bede Ci bardzo wdzieczna .Pozdrawiam

image
Lidzia jesli chodi o trójmieskie "ogórki" w dobrym stanie to moze być problem, bo te które znam raczej sie nie nadają do slubu no i nasz również bo raz jeszcze przed remontem (zjada go lekko rdza) i cały jest pobazgrany(coś w stulu tych reklamujacych camden town), dwa to westa czyli kempnig ma z przodu zapasowa oponę a w środku meble.
Jedyne autko z trojmieskich garBusiarzy przystosowane do ślubnych jazd to bulik zreszta pewnie go widziłaś jak nie to wklejam foto, chyba łatwiej Ci bedzie odszukac jakiegoś garbika w dobrym stanie :)

image

image
"Parówa" to ogórek. jak cos bedziesz wiedziala daj znac,ok? No i przeslij prosze (jak mozesz oczywiscie) zdjecia Waszego autka, moze cos pokombinujemy;)
Pozdrawiam

image
Lidzia a "parówa" to bulik czy ogórek ? bo my mamy ogórka ale nie jest w dobrym stanie :) a bulikem sama jechałam do slubu wiec mogę Ci podać namiary na kumpla :)

image
do góry