Widok

mąż notorycznie kłamie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witajcie, chciałabym opisać sytuację w której się znalazłam. Od razu za hejty podziękuję, bo wiem że powinnam dawno od niego odejść. Nie zrobiłam tego, wiec na własne życzenie siedzę w stolcu. Mój mąż notorycznie kłamie. Teraz wpakował nas w dość duży dług. Nie doszłoby do tego gdyby mówił mi prawdę. Wcześniej krótko po ślubie dowiedziałam się że kłamał co do miejsca pracy. Później obiecał że nie będzie klamal i rzeczywiście rok wytrzymal... Brak mi słów na niego. Kurde przecież nie będę go sprawdzać na każdym kroku. Najgorsze jest to ze nawet jakbym chciała rozwód to mamy dwoje małych dzieci i trzecie wpadka w drodze. I teraz wyszła ta sprawa z długiem. Jak mu pomóc? Psycholog, psychiatra? Co z nim zrobić? Ja już nie daję rady. Czy to jakaś choroba?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

"jh", to akurat proste, bo od 2005 r. można wziąć kredyt w banku bez zgody i wiedzy współmałżonka, tak indywidualnie. Ustawa ponoć nie narzuca ograniczeń, ale banki dają taki kredyt do ok. 20 tys. zł. 20 tys. zł to już poważna kwota.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oczywiście ze macie szanse. Pros męża żeby pisałam Ci/ mowil kiedy sie zaczyna Ciebie bać. Patrz tez na jego dobre cechy. Mysl jak najczęściej co robi dobrze, za co go kochasz. Często zwiazki którym udaje sie wyjść z kryzysu są dużo bardziej trwale. Powodzenia!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bumbox dziękuję! Tak zrobię:-)
Uda się! Chyba...:-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry