Widok

bagaż podręczny-mogę zabrać suszarkę i prostownicę???

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
pytanie jak wyżej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie radze :) suszarka ma kable a prostownica elementy metalowe , raz przede mna stala laska co miala cay kuferek roznych pierdolow do ciala - musiala zostawic przy odprawie - wloz do bagazu co idzie do luku a nie do podrecznego - chyba ze na wlasne ryzyko ze ci to zabiora , raz lecialam rejsem krajowym i mialam w podrecznym torbe kosmetykow dla dziecka min - zapomnialam wlozyc do duzego bagazu - na szczescie bagaz jeszcze nie poszedl do samolotu i w ostatniej chwili wlozylam do torby :/ :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mój tata chciał przewieźć felgę w podręcznym, ale podjechaliśmy na lotnisko spytać czy to przejdzie. Pracownik straży gr. powiedział, że tylko w nadanym takie rzeczy - inaczej trzeba będzie to zostawić. Suszarka może by i poszła, ale prostownica? :/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
teraz jest w ogóle coraz mniej opcji co można zabrać w podręcznym. Skoro woda mineralna nie przejdzie to suszarka i prostownica tym bardziej. :)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
prostownicy nie uzywam, ale suszarke czesto mam w podrecznej torbie, kiedy nie mam bagazu glownego i jeszcze nigdy nikt nie zwrocil mi uwagi (na roznych lotniskach w Europie)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja prostownice bez problemu w podrecznym bagazu woze z suszarka nie mam doswiadczenia to nie pomoge.
image

image
ja kiedyś przywiozłam w podręcznym silnik do wycieraczki samochodowej więc myślę, że suszarka i prostownica tym bardziej przejdzie...
image
image
Mojej kolezance prostownice zabrali z podrecznego i niestety musiala zostawic.
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zapytałam się kiedys celnika w Gdańsku o prostownicę i powiedził że można, więc nie raz już miałam w podręcznym prostownicę
Tak naprawde to zalezy od celnika ktory bedzie tam stal i mial sluzbe,jedni pozwalaja przewozic cuda niewidy a inni prawie nic;/
Ja bym nie ryzykowala i wziela do zwyklego bagazu bo mozna trafic na kogos wrednego;)
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Ortopeda Gdansk szpital kolejowy (21 odpowiedzi)

hej. ma moze z Was nr do przychodni w szpitalu kolejowym?? i jeszcze prywatnie do dr Pawlaka??

Gdzie w góry z dzieckiem na wakacje-miejsca godne polecenia (176 odpowiedzi)

Jak co roku chciałabym pojechać na urlop w góry. Byle nie do Zakopanego- tam byłam już wiele...

kolorowanki do druku (31 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?

do góry